Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DOCROADS

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                Τήνος, 20/09/2016
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DOCROADSΞεκίνησαν  στην Τήνο, στις 30 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί,  τα σεμινάρια DOCROADS,  που θα διαρκέσουν από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου   έως και  την  Κυριακή 09 Οκτωβρίου .
Μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικής ημέρας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει sponsored  networking dinners  & events.
Το DOCROADS σχετίζεται άμεσα με την Τήνο και με την συμμετοχή του Πανεπιστημίου του Αιγαίου σε αυτό, αναβαθμίζεται  ουσιαστικά η θέση του νησιού .
Το DOCROADS είναι μία 
εκπαιδευτική σειρά seminars & workshops  για το δημιουργικό ντοκυμαντέρ, το μόνο οne off στον κόσμο που συνδυάζει θεωρητική εκπαίδευση, πρακτική εξάσκηση και άμεσα αποτελέσματα, επικεντρώνοντας στο storytelling  και στις διεθνείς συμπαραγωγές και συνεργείες, προσφέρει μία μοναδική πλατφόρμα μετεκπαίδευσης για ανερχόμενους επαγγελματίες του οπτικοακουστικού χώρου, βοηθώντας τους ταυτόχρονα στην δημιουργία του  δικού τους, διεθνούς δικτύου -(networking ).
Οι συμμετέχοντες καλούνται να υλοποιήσουν μέσα σε δέκα ημέρες ταινίες τεκμηρίωσης στις  οποίες να αναδεικνύεται ο τόπος διοργάνωσης. Οι ταινίες παρουσιάζονται στην τελετή λήξης  και αφού αξιολογηθούν ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και συμμετέχουν σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο.
Η επιλογή της Τήνου ως  τόπου διεξαγωγής του φετινού πρώτου Ευρωπαϊκού DOCROADS  αποτελεί  στόχο  για  να καθιερωθεί το νησί  ως μόνιμος τόπος διεξαγωγής όλων των ευρωπαϊκών εκδηλώσεων του προγράμματος .
Η τελετή λήξης, με την ταυτόχρονη παρουσίαση των ταινιών, που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί την
 Κυριακή 09 Οκτωβρίου 18.30 μμ ,στο μέγαρο του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού.
Ο Δήμος Τήνου, μέσω της Αντιδημάρχου Αναστασίας Δεληγιάννη, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες  και  θα τους προσφέρει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, μια πρώτη παρουσίαση των highlights  σημείων του νησιού προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη παρουσίαση του νησιού μας.
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας