Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ρώσοι φιλοξενούμενοι στην Τήνο.

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                     Τήνος, 20/09/2016
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139

Ρώσοι φιλοξενούμενοι στην Τήνο.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του ΕΟΤ Ρωσίας πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στο website www.gnto.ru του Οργανισμού όσον αφορά στην προβολή των νησιών του Νότιου Αιγαίου. Μετά από την επιλογή των νικητών ο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προτάθηκε η φιλοξενία 2 ενηλίκων και 1 παιδιού (3,5 ετών) σε νησί των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στην Τήνο.
Οι Ρώσοι επισκέπτες φιλοξενήθηκαν στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αeolis Tinos Suites   στον Μπερδεμιάρο της Τήνου και στη συνέχεια 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2016 στο Crossroad στον Τριπόταμο.
Η εταιρεία AEGEAN AIR προσέφερε δωρεάν τα αεροπορικά εισιτήρια Μόσχα-Αθήνα με επιστροφή  καθώς και η BLUE STAR χορήγησε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
Ο Δήμος Τήνου
συνέδραμε στη μετακίνηση των επισκεπτών.  
Ο ΕΟΤ Ρωσίας δεσμεύτηκε για την προβολή του νησιού της Τήνου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Για την ιστορία θα πρέπει να αναφερθούν  τα παρακάτω
Από 21 Φεβρουαρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Γραφείου του Ε.Ο.Τ. Ρωσίας ξεκίνησε ο  πρώτος διαγωνισμός για τους χρήστες  των κοινωνικών δικτύων με σκοπό την προώθηση των περιοχών της Ελλάδας στη Ρωσική τουριστική αγορά.
Ο διαγωνισμός  κάθε δύο εβδομάδες  παρουσίαζε μια περιφέρεια της Ελλάδας και αποτελείτο από διάφορες ενέργειες όπως κουίζ και δημιουργικό κομμάτι. 
Κάθε δύο εβδομάδες ο διαγωνισμός  αφιερωνόταν σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Στην σελίδα του Γραφείου του Ε.Ο.Τ. της Ρωσίας στα κοινωνικά δίκτυα  δημοσιεύτηκε  πληροφοριακό υλικό με λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη περιοχή με παρουσιάσεις, ενημερώσεις  για  φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα, παραδόσεις της περιοχής, κ.λπ.
Ο στόχος  ήταν να προωθηθεί  κάθε περιφέρεια στην ρωσική τουριστική αγορά προκειμένου Ρώσοι τουρίστες να  επισκεφτούν  κάθε περιφέρεια με την ευκαιρία  του Ελληνορωσικού έτους 2016. 
Στο τέλος του διαγωνισμού κάθε δύο εβδομάδες  καθορίστηκε ένας νικητής ο οποίος κέρδισε βραβείο – ένα πακέτο για 2 άτομα στην συγκεκριμένη περιοχή. 
Οι συγκεκριμένοι επισκέπτες κέρδισαν σε αυτό το διαγωνισμό και έμειναν ενθουσιασμένοι από την παραμονή τους στην Τήνο 


Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας