Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Κοσμοσυρροή στην 3η ΚΑΚΑΒΙΑ στον Πάνορμο.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 έγινε στον εξωτερικό μώλο του λιμανιού του Πανόρμου η 3η Γιορτή ΚΑΚΑΒΙΑΣ, που διοργάνωσαν, το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου Δήμου Τήνου, η Τοπική Κοινότητα Πανόρμου και όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής.
Επισκέπτες και μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, κατέκλυσαν τον Πανέμορφο Πάνορμο, που σε όλο το μήκος του είχε γίνει πεζόδρομος, διευκολύνοντας την κίνησή τους.
Τα μαγαζιά, ΜΑΡΙΝΑ, ΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΛΙΜΑΝΑΚΙ, 360 μοίρες, ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ, ΠΑΛΕΤΑ, ΜΑΡΚΟΣ, ΜΑΪΣΤΡΟΣ και ΑΠΑΓΓΕΙΟ, ετοίμασαν
την περίφημη Πανορμίτικη ΚΑΚΑΒΙΑ, πρόσφεραν φρέσκο ψάρι, φρούτα, ρακί και άφθονο κρασί, βοηθώντας στην επιτυχία της εκδήλωσης και απέδειξαν πόσο αγαπούν τον τόπο τους.
Το χορευτικό σύνολο του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας, με τις πανέμορφες παραδοσιακές στολές, που φορούσαν λυγερόκορμες, πανέμορφες Ξωμερίτισσες, χάρισαν στον κόσμο αξέχαστες στιγμές, με τους παραδοσιακούς χορούς τους, σκόρπισαν κέφι και ενθουσιασμό και δίκαια απέσπασαν το χειροκρότημα του κοινού.
Τηνιακοί μουσικοί, ο Νίκος Απέργης στο βιολί, ο Γιάννης Μιχαήλ στο λαούτο, ο Δημήτρης Ξανθός στο αρμόνιο, ο Κων/νος Βιδάλης στο μπουζούκι και η Ελένη Μπαϊλη στο τραγούδι, πρόσφεραν διασκέδαση, κέφι και χορό και για τρεις ώρες ξεσήκωσαν τον κόσμο. Ο Σάκης Τρίκης ήταν στον ήχο υποστηρίζοντας την πολύ καλή ομάδα των μουσικών μας.
Η "ΚΑΚΑΒΙΑ" προσφέρθηκε σε περίπου 800 επισκέπτες, οι οποίοι εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους με κάθε τρόπο και μας έδωσαν το μήνυμα, ότι η "ΚΑΚΑΒΙΑ" πρέπει να γίνει θεσμός στον Πάνορμο.
Το Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου ευχαριστεί όλους-όσοι βοήθησαν να γίνει η γιορτή, τους χορηγούς, την Τοπική Κοινότητα, το Λιμεναρχείο Τήνου που βοήθησε στη φύλαξη του χώρου, τον Σύλλογο των Βεναρδιανών, τους υπαλλήλους του Λιμενικού Ταμείου Τήνου που δουλεύουν στον Πάνορμο και ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ της περιοχής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Τήνου και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου, Σίμος Ορφανός, ο οποίος χαιρέτησε τον κόσμο, η Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιάννη, ο συνάδελφος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ψάρρος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου, Σωτήρης Πρίντεζης και εκπρόσωποι Συλλογικών φορέων. Το καλωσόρισμα και την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Σώχος.
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας