![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcCe2VTVZUafZL3CBwP_W_keQFiEpKekFFCYm67sUPvSVJiUpJSOwgB98N7abCdfKRhIp-Iw6zpsV6noKm8KLIM0uFn8a_jH2FYB22onHdkWYRAzgjDsrTsCBGLbEFr7ZBTr5bgrs6F0s/s320/05.jpg)
Ζήσαμε όμορφες και συγκινητικές στιγμές. Οι αθλητές (Έλληνες και ξένοι), οι συνοδοί τους και ο κόσμος που βρέθηκαν στην Τήνο εκείνο το τριήμερο πέρασαν, σύμφωνα με δική τους ομολογία, αξέχαστα και γιόρτασαν μαζί μας ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.
Η Τήνος απέκτησε καινούργιους
πρεσβευτές της γοητείας, της ομορφιάς και της
φιλοξενίας της. Καταπληκτικές φωτογραφίες από όλη την διοργάνωση – 10/6/2016 pasta party στην Κώμη, 11/6/2016 Ημιμαραθώνιος, Tinos Fun Run 10 & 5 km, Tinos Kids Run 1 km και Tinos Special Run 100 m για ΑμεΑ, 12/6/2016 περιπατητική βόλτα από το Εξώμβουργο μας ταξιδεύουν και διαφημίζουν το νησί μας παντού.
Το ταξίδι αρχίζει . . .
Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ