Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Vodafone Tinos Running Experience 2016: Σημαντικές πληροφορίες

Αγαπητέ φίλε/η!

Όλα είναι έτοιμα για την τρίτη διεξαγωγή του VODAFONE TINOS RUNNING EXPERIENCE, και το πανέμορφο νησί της Τήνου είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί και να σου προσφέρει μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία.
Θα θέλαμε λοιπόν να σε ενημερώσουμε σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν στη διαδικασία και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Pasta party
Και φέτος την παραμονή του αγώνα, Παρασκευή 10 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί Pasta Party, με δωρεάν συμμετοχή για όλους τους δρομείς και τους συνοδούς τους.
Το Pasta Party θα γίνει στο χωριό Κώμη και οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα  να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από το λιμάνι της Τήνου, μπροστά από  το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο από τις 21:30.

Σου θυμίζουμε
ότι έχουμε εξασφαλίσει για σένα αλλά και τους συνοδούς σου, σημαντικές εκπτώσεις τόσο από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τη μεταφορά σας, όσο και από μια σειρά επιχειρήσεων του νησιού σχετικά με τη διαμονή και τη διατροφή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του tinosrunningexperience.gr 

Συμβουλή: Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου κάποιο μπουφάν ή ζακέτα καθώς λόγω της θέσης που βρίσκεται το χωριό και της ώρας, ενδέχεται η θερμοκρασία να είναι σχετικά χαμηλή για την εποχή.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει το Σάββατο 11 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι και τις 15:30 στην Πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που ξεκινά από το λιμάνι ο δρόμος για την Παναγία της Τήνου, από όπου θα μπορέσετε να παραλάβετε τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης της εταιρείας MyLaps και το αναμνηστικό t-shirt συμμετοχής.

Μετάβαση στον χώρο της εκκίνησης
Ημιμαραθώνιος
Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου θα πραγματοποιηθεί από το θεατράκι στο χωριό Βώλαξ στις 17:30.

Η διοργάνωση θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά των δρομέων μόνο από τη Χώρα της Τήνου, και τα οποία θα ξεκινήσουν από το λιμάνι, μπροστά από  το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο , στις 16:00 μ.μ. και στις 16:15 μ.μ.
Όσοι δρομείς επιθυμούν θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα λεωφορεία έτσι ώστε να μεταφερθούν στον τερματισμό.
Τα αντικείμενα αυτά θα πρέπει να είναι κλεισμένα με ασφαλή τρόπο σε τσάντα ή σακίδιο στο οποίο θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί το αυτοκόλλητο που θα βρείτε στον φάκελο με τον αριθμό σας.

Αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run
Η εκκίνηση των αγώνων των 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που θα αποτελέσει και τον τερματισμό όλων των αγώνων.
Οι ώρες εκκίνησης των αγώνων έχουν ως εξής:

Kids Run 1K: 17:15 - 1η-3η Δημοτικού
Kids Run 1K: 17:25 - 4η-6η Δημοτικού - 1η-3η Γυμνασίου

Special Run: 17:35
Fun Run 5K: 17:45
10K Run: 17:55


Σταθμοί τροφοδοσίας
Ημιμαραθώνιος
Κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθώνιου θα υπάρχουν συνολικά 6 σταθμοί τροφοδοσίας, περίπου ανά 3 χλμ. Όλοι οι σταθμοί θα προσφέρουν νερό, ενώ κάθε δεύτερο σταθμό (στους σταθμούς στο 6ο, 12ο και 18,7ο χλμ.) θα υπάρχει και ενεργειακό ποτό. 

Αγώνας 5 χλμ.
Κατά μήκος της διαδρομής των 5 χλμ. θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας στο 2,5 χλμ. όπου θα βρίσκεται και το σημείο αναστροφής.

Αγώνας 10 χλμ.
Κατά μήκος της διαδρομής των 10 χλμ. θα υπάρχουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας στο 2,5 χλμ., 5χλμ. και στο 7,5 χλμ. όπου θα βρίσκονται και τα σημεία αναστροφής.

Ασφάλεια
Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν γιατροί σε διάφορους σταθμούς.
Σας παρακαλούμε όπως κινήστε στο δεξιό ρεύμα του δρόμου.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα απευθυνθείτε στον πλησιέστερο σταθμό τροφοδοσίας.

Τερματισμοί -  απονομές
Η τελετή των απονομών θα ξεκινήσει στις 20:45 μ.μ., και θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές σε άνδρες και γυναίκες σε όλους τους αγώνες και οι νικητές στις ηλικιακές κατηγορίες στον αγώνα του Ημιμαραθώνιου.

Γνωρίστε την Τήνο περπατώντας
Την επόμενη των αγώνων, ημέρα Κυριακή, θα υπάρχει για τους αθλητές και τους συνοδούς τους μία προαιρετική δράση: να περπατήσουν σε ένα από τα πολλά αναγνωρισμένα μονοπάτια του νησιού, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση του μέσα από ένα άλλο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται  στην Τήνο, τον περιπατητικό τουρισμό.
Εξώμβουργο - Ξυνάρα - Κτικάδο -Χώρα. Ο περίπατος θα γίνει σε συνεργασία του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου με τον Αθλητικό Σύλλογο ’ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ’.

Η διαδρομή ξεκινάει με επίσκεψη στα ερείπια του αρχαίου κάστρου και ανάβαση μέχρι την κορυφή του Εξωμβούργου, την 2η μεγαλύτερη κορυφή της Τήνου μετά τον Τσικνιά, για να θαυμάσουμε την αμφιθεατρική θέα που προσφέρει και στην συνέχεια κατηφορίζουμε προς Ξυνάρα και στο γραφικό χωριό Κτικάδο. Η επιστροφή από το Κτικάδο στην Χώρα γίνεται από το καλοδιατηρημένο αρχαίο φαρδύ μονοπάτι το οποίο ήταν η κύρια οδός που ένωνε το λιμάνι με το κάστρο. Μια όμορφη διαδρομή με μεγάλη υψομετρική διαφορά αφού από την κορυφή του Εξωμβούργου καταλήγουμε στη Χώρα.
Η διαδρομή έχει χρονική διάρκεια 2 με 2,5 ώρες.
Το ραντεβού μας για όσους αθλητές και συνοδούς θέλουν να ακολουθήσουν την υπέροχη αυτή διαδρομή είναι την Κυριακή 12/06/2016 στις 08:15 στην στάση του Κ.Τ.Ε.Λ. απέναντι από το ξενοδοχείο ‘’ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ’’ στο εσωτερικό λιμάνι του νησιού. Η μεταφορά των συμμετεχόντων θα γίνει από τον Σύλλογό μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να απευθυνθείς στο race@runnermagazine.gr.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ομάδα εξυπηρέτησης συμμετεχόντων
Vodafone Tinos Running Experience

Χρήσιμα τηλέφωνα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αστυνομικό Τμήμα Τήνου…. 22830-22100

ΥΓΕΙΑ
Κέντρο Υγείας Τήνου….22833-60000

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ταξί "ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ" …. 22830-22470
Ταξί "ΑΣΤΕΡΑΣ" …. 22830-26000
Κ.Τ.Ε.Λ. Τήνου …. 22830-22440
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας