Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ενημέρωση από Ανοικτή Επιτροπή Αλληλεγγύης

1. Το Σάββατο 14 Μαΐου στις 20.00, στην αίθουσα του ΙΤΗΠ θα γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ:«Ο Ασκός του Αιόλου».
    «Ο Ασκός του Αιόλου» είναι ένα ντοκιμαντέρ που ερευνά το θέμα της Αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να δώσει πληροφορίες στον μη μυημένο θεατή για τις ανεμογεννήτριες, τη λειτουργία τους και το ρόλο τους σε αυτό που ονομάζουμε «Πράσινη Ανάπτυξη».
   Ο «Ασκός του Αιόλου» έχει στόχο να φωτίσει το μέγεθος της εμπλοκής εθνικών και πολυεθνικών εταιριών καθώς και του πολιτικού συστήματος της χώρας στην «Πράσινη Ανάπτυξη», να δώσει στοιχεία για το, τί είναι η Αιολική Ενέργεια και ποιός είναι ο περιβαλλοντικός, οικονομικός και πολιτικός ρόλος στις τοπικές κοινωνίες. 

Η Γαλλίδα κ. Clementine Raineau πρόσφερε στο Κοινωνικό Φαρμακείο Τήνου μια τσάντα γεμάτη φάρμακα και μικρά υλικά χειρουργείου. Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας η κα Clementine έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο κ. Demineur η οποία και αναφέρει τα παρακάτω.

Η ανοικτή επιτροπή αλληλεγγύης Τήνου είναι σίγουρα μια από της πιο δραστήριες ομάδες ανθρώπων που στέκονται δίπλα στον άνθρωπο με οποιονδήποτε τρόπο. Συναντήσαμε την Βαλεντίνα Γαβριελάτου και τον Γρηγόρη Μαρτούλα και κάναμε μια συζήτηση για θέματα όπως η «Κοινωνική Κουζίνα» και «η Αναμονή»
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας