Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Η γαστρονομία της Τήνου στη διεθνή έκθεση HORECA

www.ethnos.gr

Το τηνιακό πρωινό, αλλά και το περίφημο τηνιακό τυράκι θα έχουν την τιμητική τους στην έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής εστίασης, HORECA, που θα πραγματοποιηθεί στο metropolitan expo από τις 12 ως τις 15 Φεβρουαρίου.

Η γαστρονομία της Τήνου στη διεθνή έκθεση HORECA
Ειδικότερα, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου (3 το μεσημέρι) η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος μέσω του αντιπροσώπου της στην Τήνο

Λεωνίδα Χάλαρη –και σε συνεργασία με το σύλλογο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος-, θα έχει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της πλούσιας ποικιλίας γαλακτοκομικών προϊόντων του νησιού μέσα από παραδοσιακές αλλά και δημιουργικές παρασκευές.
Εκτός από την καθημερινή έκθεση των τοπικών προϊόντων της Τήνου, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου (στις 6μμ)  θα υπάρξει παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού του νησιού, η οποία θα γίνει σε μορφή μπουφέ και live μαγειρικής.

Να σημειωθεί ότι η Τήνος είναι ένα από τα οκτώ τιμώμενα νησιά της Ελλάδας που θα συμμετάσχει στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.
Το «ελληνικό πρωινό» είναι ένα πρόγραμμα του Ξ.Ε.Ε. που επικεντρώνεται στην ελληνική γαστρονομική μας παράδοση, με στόχο κατά πρώτο λόγο να αναδείξει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά ξενοδόχους και τοπικούς παραγωγούς και κατά δεύτερο λόγο, να αποτελέσει κύριο στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος και κατ’ επέκταση εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού.
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας