Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Τήνου για την απεργία της 4ης Φεβρουαρίου


ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

C:\Users\User\Documents\Λουκία\Εμπορικός Σύλλογος Τήνου\6}  Λογότυπα Εμπορικού Συλλόγου Τήνου\ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝΟΥ\ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.pdf (2).jpg Οι Έλληνες έδειξαν με τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση και τη συμμετοχή τους σε αυτήν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έδειξαν ότι έχουν χάσει τα χρήματά τους, τις επιχειρήσεις τους, το δικαίωμά τους στην περίθαλψη, στην υγεία, στην παιδεία κ.α. αλλά την αξιοπρέπειά τους και την αγωνιστικότητά τους δεν θα τους την αφαιρέσει κανείς, ούτε κυβέρνηση, ούτε Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε μεγάλα συμφέροντα.
Η Τήνος, οι πολίτες της, οι επαγγελματίες της,
οι αγρότες της, όλη η Τήνος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βροντοφώναξε την αντίθεσή της στα νέα μέτρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό, χθες 4 Φεβρουαρίου 2016 στην πανελλαδική απεργία.
Τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου (εμπορικά καταστήματα, βιοτεχνίες, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία, κρεοπωλεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια, βενζινάδικα, λογιστές, ασφαλιστές, καφετέριες, εστιατόρια, φαρμακεία, τουριστικά γραφεία, ακτοπλοϊκά πρακτορεία, ανθοπωλεία, είδη τροφίμων, κατασκευαστικές εταιρείες, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, συνεργεία αυτοκινήτων, συνεταιρισμοί, τυπογραφεία, φωτογραφεία), ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ. Ευχαριστούμε τα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την πανελλαδική και πανεμπορική απεργία ενάντια στην εξαθλίωσή μας και στην απόλυτη καταστροφή μας.
Μπορεί «οι μεγάλοι» να πιστεύουν ότι οι τύχες μας  είναι προδιαγεγραμμένες. Μπορεί και εμείς οι ίδιοι μέσα την απελπισία μας, να το ισχυριζόμαστε. Εχθές όμως αποδείξαμε ότι μπορούμε και πρέπει να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Πήραν, άραγε, το μήνυμα αυτοί που πρέπει;
Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       

     ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                 ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας