Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος: Συμμετοχή στην πανεμπορική Απεργία ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
ανακοινώθηκε από την Ε.Σ.Ε.Ε. ότι την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία με κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην εφαρμογή του προτεινόμενου ασφαλιστικού σχεδίου της Κυβέρνησης και των νέων μέτρων που σβήνουν το μικρό και μεσαίο εμπόριο από τον χάρτη.
Το κλείσιμο θα είναι καθολικό σε όλη την Ελλάδα, για όλη την διάρκεια της ημέρας και θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικό πανεμπορικό συλλαλητήριο μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως 42 στην Αθήνα την ίδια μέρα.
Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας της 18ης Ιανουαρίου 2016, αφού τέθηκε και συζητήθηκε το καυτό θέμα του ασφαλιστικού και των νέων καταστροφικών μέτρων, πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για τη συμμετοχή μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα γίνουν για το θέμα αυτό.
ΚΑΛΟΥΜΕ,
λοιπόν, όλους τους επαγγελματίες της Τήνου να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους. Είναι χρέος όλων μας η κινητοποίησή μας να πετύχει, τα καταστήματα να κλείσουν συνολικά, ώστε να ακουστεί η φωνή μας μέχρι αυτούς που εξυφαίνουν σχέδια για την εξάλειψη της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης, σχέδια εξαφάνισης της αξιοπρέπειας όλων μας.
Πρέπει να δώσουμε το δυναμικό παρόν και να περάσουμε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που μας έχουν καταδικάσει σε απραξία, αγωνία και καθημερινό αγώνα χωρίς αποτέλεσμα.

Για το λόγο αυτό, δεν επιτρέπεται να ολιγωρήσει κανένας.
Η συμμετοχή όλων μας,
επαγγελματιών – συνταξιούχων – πολιτών
είναι παραπάνω από απαραίτητη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       
     ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                 ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟ
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας