Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Δε θα συμμετέχει ο ΠΑΣ Τήνου στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.


Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Τήνου είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι φέτος για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ανελλιπούς συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΠΣ Κυκλάδων, δεν θα έχει το τηνιακό ποδόσφαιρο αντιπρόσωπο στο Πρωτάθλημα της Ένωσης. 


Οι λόγοι για τη μη συμμετοχή του σωματείου μας έχουν να κάνουν κυρίως σε οικονομικής φύσεως προβλήματα, αλά και σε άλλους παράγοντες που αποφάσισαν για εμάς, χωρίς εμάς. 

Εξ' αρχής στόχος μας με την συγχώνευση των δύο ομάδων του νησιού μας σε μία, ήταν να έχουμε συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της Ένωσης πράγμα το οποίο για πρώτη φορά φέτος δεν πρόκειται να συμβεί λόγω της μη συμμετοχής του ανδρικού μας τμήματος. 

Αναλύοντας τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτά την απόφαση, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η ομάδα φέτος θα συμμετείχε στην Β' κατηγορία, στην οποία είχαμε ενημερωθεί ότι θα συμμετείχαν 4 ομάδας, συμπεριλαμβανομένου της δικής μας. Βάσει αυτής της προκήρυξις, δηλώσαμε κανονικά συμμετοχή θεωρώντας ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και αγωνιστικά και οικονομικά. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ομάδας μας με μέλος του Δ.Σ. την Πέμπτη 27/82015, μας έγινε γνωστό ότι ο όμιλος της Β' κατηγορίας θα είναι ένας και θα απαρτίζεται από 9 ομάδες, καθιστώντας αδύνατη τη συμμετοχή μας σε αυτό το πρωτάθλημα, δεδομένου ότι οι περισσότερες ομάδες είναι σε νησιά με τα οποία δεν συνδεόμαστε απ' ευθείας ακτοπλοϊκά.

Ως εκ τούτου είναι αδύνατον να ακολουθήσουν οι αθλητές μας την ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού θα χρειάζεται να λείψουν τουλάχιστον 3 μέρες από την Τήνο. Ούτως ή άλλως οι οικονομικές μας δυνατότητες δεν αντέχουν αυτά τα ταξίδια. 

Όπως γίνεται αντιληπτό από όλους, η μη συμμετοχή μας οφείλεται αποκλειστικά σε απόφαση η οποία έχει παρθεί στην περσινή Γενική Συνέλευση της Ένωσης, χωρίς να λαμβάνει υπ' όψην τις τωρινές πολύ δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, και κατ' επέκταση τις ανύπαρκτες ακτοπλοϊκές συνδέσεις.

Κλείνοντας, οφείλουμε μια συγνώμη στους αθλητές μας, που δεν του δίνεται η ευκαιρία φέτος να αγωνιστούν, και στους φιλάθλους μας που δεν θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν την ομάδα μας. 

Αυτή η παρένθεση θα είναι μικρή και ευελπιστούμε για τη συμμετοχή μας την επόμενη χρονιά. 

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Τήνου
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας