Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η Τήνος στην 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας 2015

     
Με πλήρη επιτυχία συνεχίζεται η παρουσία του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου στην 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας 2015. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκπροσωπείται από τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Τσιμέκη, τη γενική γραμματέα κ. Λουκία Κολλάρου και την ειδική γραμματέα κ. Πετρίνα Κολλάρου.

    Το περίπτερο του Συλλόγου μας είναι συνολικά 40 m² αφιερωμένο στην παρουσίαση – προβολή της Τήνου. Φωτογραφίες, μαρμάρινα έργα τέχνης (δοσμένα δωρεάν από το μέλος μας κ. Δεσύπρη Ονούφριο), ειδική γωνιά παρουσίασης παραδοσιακών προϊόντων, banners διαφημιστικά του Συλλόγου, το info kiosk με όλες τις πληροφορίες για το νησί και τις επιχειρήσεις του, δύο τηλεοράσεις που συνεχώς αναπαράγουν η μία DVD προβολής του νησιού και η άλλη DVD του Tinos Running Experience 2015,
χάρτης και έντυπο υλικό για το νησί δοσμένο από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου, το Δήμο Τήνου, το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Τήνου, το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Πύργου και το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, τον Ενωτικό Σύλλογο Κώμη – Περάστρα – Μοναστήρια Τήνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλονής –Καρκάδου, το περιοδικό ‘’Tinos ABOUT’’ και το περιοδικό ‘’ΤΑΜΑ’’. Επίσης, διαφημιστικά φυλλάδια των επιχειρήσεων ‘’Αγροτικός Συνεταιρισμός Τήνου’’, ‘’Αστρόκακτος ενοικιαζόμενα δωμάτια’’, ‘’Δωρούπολη’’, ‘’ΚΒ χειροποίητες δημιουργίες’’, ‘’Νούφαρα ζαχαροπλαστείο’’ και ‘’Φάρμα Κουρούπα κρεοπωλείο’’, οι οποίες θέλησαν να προβληθούν δωρεάν στο περίπτερο του Συλλόγου.




   Η παροχή και των 40 m² είναι δωρεάν, δοσμένα από τη Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση Δήμου Αρταίων στον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου, λόγω της αδελφοποίησης με τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας.

    Το περίπτερο του Συλλόγου μας στα εγκαίνια της έκθεσης επισκέφθηκαν όλοι οι φορείς της Άρτας, όπως ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος ο β’, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος, ο Δήμαρχος Τζουμέρκων κ. Μαρίνος Γαρνέλης, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Αναπτυξιακής Επιχείρησης Δήμου Αρταίων κ. Γιώργος Πανέτας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας κ. Δημήτρης Χουλιάρας, ο Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας κ. Απόστολος Κεφάλας κ.α.
        Μέχρι στιγμής, διανύοντας την τέταρτη μέρα της έκθεσης, η επισκεψιμότητα της έχει τεράστια επιτυχία.





Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

        Ο Πρόεδρος                            Η Γενική Γραμματέας


      Ανδρέας Τσιμέκης                         Λουκία Κολλάρου
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας