Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΚΕΔΕ -- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και η ΚΕΔΕ συμμετείχε στον εορτασμό της Μεγαλόχαρης στην Τήνο

ΚΕΔΕ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Με προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και η ΚΕΔΕ συμμετείχε στον εορτασμό της Μεγαλόχαρης στην ΤήνοΤο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η ΚΕΔΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του ΣΚΑΙ  οργάνωσε για άλλη μια χρονιά φέτος  στην Ευαγγελίστρια της Τήνου  συλλογή φαρμάκων ενόψει του  εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Εκατοντάδες προσκυνητές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των εθελοντών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής  και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και προσέφεραν φάρμακα στο πλαίσιο της εορταστικής Θείας Λειτουργίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ευαγγελίστρια της Τήνου,  η οποία έγινε παρουσία
του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, του Σεβασμιότατου μητροπολίτη Σύρου Τήνου Μήλου  κ. Δωρόθεου, του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου  και του Δημάρχου Τήνου κ. Σίμου Ορφανού. Ένα μέρος από τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο κέντρο υγείας Τήνου για να καλύψει τις ανάγκες του και στη Μητρόπολη Τήνου.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης δήλωσε τα εξής: «Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με την συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει την προσπάθεια για την στήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Θα δώσουμε μάχη για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μείνει κανένας πολίτης χωρίς το φάρμακό του τη δύσκολη αυτή ώρα για τη χώρα. Ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους πολίτες που όλο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίζουν αυτή την προσπάθεια που στέφεται με επιτυχία, επειδή μόνο ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε»

Αύριο 16/8 η περισυλλογή φαρμάκων θα συνεχιστεί στη Πάρο στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής.


Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας