Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ο Δήμος Τήνου για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δεσμεύει τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων.ΔΗΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ                                                                                    Τήνος, 22/04/2015


ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                   


Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 


ΤΗΛ:   2283360106                                                                     

ΦΑΞ:   2283360139


Ο Δήμος Τήνου για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου
που δεσμεύει τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων.

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε, όπως όλοι οι ημεδαποί ΟΤΑ την μεθόδευση της Κυβέρνησης και την απόφασή της να προχωρήσει στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.), με την οποία πλήττεται ευθέως η συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία μας και ουσιαστικά ακυρώνεται ο ρόλος μας, ως Αυτοδιοίκησης.
Επειδή, δυνάμει του, από 21/04/2015, ψηφίσματος –απόφασης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κρίνονται ως μη ικανοποιητικές οι εξηγήσεις  που παρείχε στο Διοικητικό της Συμβούλιο ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, καλείται η Κυβέρνηση σε πρώτη φάση να αποσύρει άμεσα την Π.Ν.Π. και εν συνεχεία να ξεκινήσει με πρωτοβουλία της ένας ειλικρινής διάλογος, προκειμένου να αναζητηθούν κοινά αποδεκτές λύσεις που θα αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος.
Δηλώνουμε δε
ότι μέχρι τη σύγκληση του τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ της 7ης Μαΐου (όπου και θα ληφθεί οριστική απόφαση) δεν θα εφαρμόσουμε όσα προβλέπει η οικεία Π.Ν.Π., γιατί τίθεται σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία του Δήμου μας και των υπηρεσιών του και συγχρόνως θα καλέσουμε το Δημοτικό μας Συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα, δια του οποίου θα καταγγέλλεται η εν λόγω Π.Ν.Π. τόσο ως πολιτική πράξη όσο κι ως προς το περιεχόμενο της.
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας