Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FOODEXPO 2015Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μετά την επιτυχή  παρουσία της στην 2η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2015, συνεχίζει την προσπάθειας της για ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειάς, καθώς ενδιαφέρεται να συμμετάσχει  με δικό της περίπτερο στην 2η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών  FOODEXPO GREECE 2015 που θα πραγματοποιηθεί 14 με 16 Μαρτίου 2015 στη Metropolitan Expo.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει ως στόχο την προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης, καθώς επίσης και της προώθησης των τοπικών μας προϊόντων τόσο σε εγχώριο όσο και σε επίπεδο εξωτερικού.

Οι εκθέτες με την συμμετοχή τους έχουν την δυνατότητα
να έρθουν σε απευθείας επαφή με εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς. Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής οι αγοραστές Έλληνες και ξένοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις (business to business) με τους εκθέτες.

Καλούνται όσες επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων (τροφίμων & ποτών) επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ. να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα

Λόγω των περιορισμένων θέσεων εκθετών που εξασφαλίσαμε, η επιλογή των εκθέτων θα γίνει βάση κριτηρίων όπως πιστοποίηση προϊόντων, παραγωγική δυναμικότητα, εξαγωγικός χαρακτήρας και ιδιαιτερότητα.
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241364928, 6936552496 κα Εύα Αποστολίδου, 2241364929 Ρούσσου Τάνια, 2241364918 Τριανταφύλλου Σουζάνα.


ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ  ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ
Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής & Πρωτογενή Τομέα

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας