Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Φύτεψε και υιοθέτησε ένα δέντρο κι εσύ!

 

Φύτεψε και υιοθέτησε ένα δέντρο κι εσύ!

 

Ο Δήμος Τήνου  και ο σύλλογος «Φίλοι του Πρασίνου», στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας Δασών, συνδιοργανώνουν με την ευγενική χορηγία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου την αναβληθείσα δράση δενδροφύτευσης, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 στις 10:30 π.μ  στην περιοχή Αγίου Φωκά, ανατολικά του ελικοδρομίου (Beach bars Pegu  και Αλμύρι). Στην περιοχή θα φυτευτούν 150 με 200 λατάνια (πιτσάλδιες), χορηγία του συλλόγου «Φίλων του Πρασίνου».

Η υλοποίηση της δράσης αποσκοπεί στη βελτίωση του περιβάλλοντος στην περιοχή καθώς και στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κοινού. Καλούμε  φορείς (συλλόγους και σχολεία) καθώς και μεμονωμένους εθελοντές να συμμετάσχουν στη διαδικασία της περιβαλλοντικής αναβάθμισης του νησιού μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να «πρασινίσουμε» την Τήνο μας και να ενδυναμώσουμε τον φυσικό μας πλούτο!

Από την υπηρεσία του Πρασίνου του Δήμου Τήνου ανακοινώνεται ότι, η επίσης αναβληθείσα εργασία του ασπρίσματος των δέντρων στην περιοχή του ελικοδρομίου από συνεργεία εθελοντών Στενής, Φαλατάδου και τη συμμετοχή και άλλων εθελοντών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου από το πρωί ως το μεσημέρι.

Το ασβέστωμα των δέντρων ελπίζουμε να έχει και συνέχεια με εθελοντική εργασία για να προστατέψουμε το πράσινο και να ομορφύνουμε τις παραλίες του νησιού μας!

 

ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας