Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Η ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης της αποκατάστασης της οικίας Γιαννούλη Χαλεπά και η πορεία του έργου της κτιριακής αναβάθμισης της Σχολής Καλών Τεχνών στο επίκεντρο της συνάντησης με την Υπουργό Πολιτισμού

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               Τήνος, 14 Ιανουαρίου 2022

ΝΟΜΟΣ  ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72

ΤΗΝΟΣ 84200

ΤΗΛ: 2283360106

ΦΑΞ:   2283360139

e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr

 

ΘΕΜΑΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΧΑΛΕΠΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Τήνου με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λ. Μενδώνη, τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Ν. Γιατρομανωλάκη, την Γενική Γραμματεά κ. Ε. Δουνδουλάκη, υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, τον Διευθυντή της Σχολής Καλών Τεχνων κ. Λ. Χαλεπα, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μαρκουΐζο και τον Διευθυντή των Τ.Υ. κ. Ι Σγουρό, αναφορικά με την πορεία του έργου της Κτιριακής Αναβάθμισης της Σχολής Καλών Τεχνων, το οποίο έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης.



Επιπλέον, η Υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε στον Δήμαρχο την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης της αποκατάστασης της οικίας Γιαννουλη Χαλεπά και της μουσειολογικής, μουσειογραφικής και εν γένει ανάδειξης και προβολής της οικίας, αποδεχόμενη το αίτημα που είχε υποβληθεί από τη Δημοτική Αρχή στην πρόσφατη επίσκεψη της στην Τήνο.



Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Τήνου, κ. Γιάννης Σιώτος τόνισε:

 « Σταθερό διαχρονικό σημείο αναφοράς για το νησί μας είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής του ταυτότητας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Υπουργό Πολιτισμού κα. Μενδώνη για το ουσιαστικό ενδιαφέρον της και την έμπρακτη βούλησή της να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού με τη διασφάλιση της απαραίτητης χρηματοδότησης, καθώς και τη δρομολόγηση των απαραίτητων διαδικασιών για την αναβάθμιση των πολιτιστικών μας υποδομών.

Η Δημοτική μας Αρχή θα συνεχίσει με συνέπεια και επιμονή να διεκδικεί και να προτείνει την υλοποίηση πρωτοβουλιών και δράσεων για την ενίσχυση του πολιτισμού στο νησί μας.»

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας