Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Σύναψη σύμβασης για εργασίες επισκευών - συντηρήσεων σε σχολικά κτίρια του Δήμου Τήνου

 

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                               Τήνος, 22/03/2021

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72

ΤΗΛ:   2283360116

ΦΑΞ:   2283360111

e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr


ΘΕΜΑ: «ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ εργασίες επισκευών – συντηρήσεων σε σχολικά κτίρια του Δήμου Τήνου».

       Ο Δήμος Τήνου, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών ασφάλειας και πρόσβασης στις σχολικές εγκαταστάσεις, προχώρησε στις 19/03/2021 στη σύναψη σύμβασης με τον ανάδοχο εκτέλεσης έργου αναφορικά με τη βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών των σχολικών κτιρίων του Δήμου.

     Ειδικότερα, το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει εργασίες επισκευών – συντηρήσεων σε σχολικά κτίρια του Δήμου Τήνου αποσκοπώντας στην αποκατάσταση φθορών και στη βελτίωση των σχολικών μονάδων του Δήμου, από πλευράς λειτουργικότητας και ασφάλειας κτιρίων, εγκαταστάσεων και χώρων των σχολικών μονάδων.

     Συγκεκριμένα, οι εργασίες που θα εκτελεστούν στα Νηπιαγωγεία Τήνου αφορούν την αποξήλωση και την αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων στην περίφραξη.

     Παράλληλα, στο  1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου προβλέπονται να πραγματοποιηθούν, αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων στο ίδιο άνοιγμα και τοπικοί εξωτερικοί χρωματισμοί των όψεων (όπου απαιτείται),  στο νότιο νεοκλασικό κτίριο.

     Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου οι εργασίες που προβλέπονται να πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν την αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων στο ίδιο άνοιγμα, επισκευή κιγκλιδωμάτων εντός του προαυλίου χώρου του σχολείου και συγκεκριμένα, αντικατάσταση υπάρχουσας κουπαστής και ελαιοχρωματισμός κιγκλιδώματος στην ίδια απόχρωση, αποξήλωση και αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων στην περίφραξη και τέλος εργασίες μόνωσης δώματος στο διώροφο κτίριο, με τις κατάλληλες επιστρώσεις και επαλείψεις.

     Σημειώνεται ότι το έργο θα εκτελεστεί βάσει της υπογραφείσας Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (ΠΝΑ) και του Δήμου Τήνου.

Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου με τίτλο «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ» ανέρχεται στα 158.462,08 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας