Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Με online επαφές και παρουσιάσεις ο Δήμος Τήνου στοχεύει στην επόμενη μέρα για τον τουρισμό.

 


Στο πλαίσιο της World Travel Market του Λονδίνου, που φέτος πραγματοποιείται διαδικτυακά και μέσω της καινοτόμου δράσης που υλοποιείται σε συνεργασία με την MTC Group, ο Δήμος Τήνου παρουσίασε το τουριστικό προϊόν του νησιού με προτεραιότητα στους πυλώνες που ικανοποιούν τις ανάγκες των τουριστών στην  Covid εποχή.

Κάθε χρόνο η συμμετοχή της Τήνου παρουσιάζει  μεγάλο ενδιαφέρον. Φέτος συμμορφωθήκαμε στα νέα δεδομένα και αποδεχτήκαμε την πρόσκληση συμμετοχής. Εφόσον η φυσική παρουσία  δεν ήταν εφικτή, η Δημοτική Αρχή εμπιστεύτηκε τους συνεργάτες της, επαγγελματίες στο marketing και στην τουριστική προβολή και δημιούργησε ειδικό video παρουσίασης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού, σε συνεργασία με την κα. Μαρία Τζάνου (The Story Tailors), η οποία συμμετείχε στις επαγγελματικές επαφές του Δήμου Τήνου μέσω zoom με δημοσιογράφους, bloggers, διαμορφωτές γνώσης και τουριστικούς πράκτορες.

Με συστηματική προετοιμασία και προγραμματισμό επαφών με αξιόλογους συμμετέχοντες στην έκθεση, η Τήνος δήλωσε δυναμικά την παρουσία της. Οι φετινές προσεγγίσεις δεν στράφηκαν μόνο στις παραδοσιακές τουριστικές αγορές (Αγγλία και Γαλλία) αλλά εστίασαν και στο άνοιγμα νέων, με παρουσιάσεις σε δημοσιογράφους από το Ισραήλ, την Ινδία, τη Βουλγαρία και την Πολωνία.  Οι συνδιασκέψεις με Ιταλούς πράκτορες που συμμετείχαν στην έκθεση ενδυνάμωσαν τις επαφές μας με την Ιταλική αγορά.

Ο Δήμος Τήνου δεν σταματά να δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο. Μετά τα θεματικά videos, σειρά έχουν δύο εφαρμογές που αναπτύχθηκαν για smart phones, με στόχο να βοηθήσουν τους επισκέπτες του νησιού να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες διακοπών, προσφέροντάς τους ανεξαρτησία αλλά και ασφάλεια στην περιήγησή τους.

Η κα. Ευγενία Αλοιμόνου, Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη για την τουριστική ανάπτυξη, δήλωσε: «Από την έναρξη της πανδημίας δεν σταματήσαμε να εργαζόμαστε για την επόμενη μέρα. Εκτός από τις ενέργειες υγειονομικής θωράκισης που είναι σημαντικό ζητούμενο, δόθηκε έμφαση στον σχεδιασμό ενεργειών προβολής και καταρτίζεται επίκαιρο και σύγχρονο πρόγραμμα προβολής, όπως προστάζουν τα νέα δεδομένα. Ολοκληρώθηκε η εφαρμογή για την προώθηση του εκτεταμένου δικτύου των οργανωμένων μονοπατιών μας. Δημιουργήσαμε εφαρμογή τουριστικού οδηγού με ειδικούς του αντικειμένου, που θα παρουσιαστεί επίσημα διαδικτυακά τις επόμενες μέρες από το Δήμο Τήνου. Τέτοιου είδους ενέργειες αναβαθμίζουν τη στρατηγική προώθηση του τόπου μας».

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας