Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Δελτίο Τύπου: Η Ελληνική Στατιστική Αρχή αναζητά συνεργάτες

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                 Τήνος, 17/11/2020

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72

ΤΗΛ:   2283360116

ΦΑΞ:   2283360111

e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, ανακοινώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ως Ιδιωτικοί Συνεργάτες συλλογής στατιστικών στοιχείων για λογαριασμό της ΕΛ.ΣΤΑΤ. μπορούν να ενημερωθούν και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://ww.statistics.gr/el/statistical-interviewers .

  Δικαίωμα εγγραφής στο μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Ιανουαρίου – Αυγούστου 2021, έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου και ηλικίας από 18 έως 67 ετών. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι (μόνιμοι και με σύμβαση εργασίας) Δημοσίων Υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ,  Ν.Π.Ι.Δ,  Ο.Τ.Α.  και λοιπών Δημοσίων Οργανισμών καθώς και όσοι υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία.

  Άνεργοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει πρώτα να αναζητήσουν από τον Ο.Α.Ε.Δ. που είναι ο μόνος αρμόδιος φορέας, πληροφορίες για τα θέματα που σχετίζονται με τη διατήρηση του καθεστώτος ανεργίας.

  Το μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών θα ισχύσει για οκτώ μήνες από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο του 2021 και  κατά την διαδικασία επιλογής θα προηγηθούν επαγγελματίες ερευνητές που ήδη διαθέτουν Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών με δραστηριότητα του ερευνητή ή επέκταση προϋπάρχουσας δραστηριότητας σε αυτήν του ερευνητή.

Οι στατιστικές έρευνες περιλαμβάνουν απογραφές Γεωργίας-Κτηνοτροφίας, Κτιρίων και Πληθυσμού –Κατοικιών. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά στον άνωθεν ηλεκτρονικό σύνδεσμο και από τη 12η ώρα της 12ης Νοεμβρίου 2020 μέχρι και την 24η ώρα της 14ης Δεκεμβρίου 2020.

  Περισσότερες λεπτομέρειες στα τηλέφωνα:2131353035 ή 3068 ή 3050 ή 2182 (κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες) ή κατά προτίμηση στο e-mail: synergates@statisics.gr .

Επισημαίνουμε πως σε περίπτωση ανωτέρας βίας (π.χ. λόγοι  διασφάλισης δημόσιας υγείας κ.λ.π.) οι Ιδιώτες Συνεργάτες θα μπορούν να συλλέγουν στοιχεία τηλεφωνικά κατόπιν σχετικών οδηγιών της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας