Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Δυναμικά η Τήνος με ενέργειες προώθησης στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα

 


Σε δράσεις τουριστικής προβολής και προώθησης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του νησιού αλλά και των τοπικών προϊόντων προχωρά ο Δήμος Τήνου συμμετέχοντας σε μία σειρά onlineεκδηλώσεων, παρουσιάσεων και επαφών με πράκτορες, δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΜΕ θα συμμετέχει σε workshopμε στόχο την αγορά της Δανίας όπου θα παρουσιάσει τις δυνατότητες της Τήνου σε ότι αφορά τον εναλλακτικό τουρισμό ενώ παράλληλα θα δοθεί έμφαση στη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα. Επιπλέον, σε συνεργασία με την εταιρεία MTC και στο διάστημα τηςδιεθνούς έκθεσης του Λονδίνου (WTM) θα πραγματοποιήσει μία σειρά επαφών και παρουσιάσεων μέσα από την ειδική εφαρμογή που έχει αναπτύξει ηMTC.

Αξίζει να τονιστεί ότι με τις δυνατότητες που παρέχει πλέον η τεχνολογία, θα καταστεί δυνατόν να κάνουν χρήσιμες επαφές απευθείας και οι επαγγελματίες του νησιού, διευκολύνοντας έτσι την σύναψη συμφωνιών που είναι και στους πρωταρχικούς στόχους του Δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αντιδήμαρχος τουρισμού, κυρία Ευγενία Αλοιμόνου «προσαρμοζόμαστε στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε ο covid-19. Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο ξεκινούσαν οι μεγάλες τουριστικές εκθέσεις στις οποίες πάντα δηλώναμε το παρόν. Αυτό δεν πρέπει να σταματήσει! Προσαρμοζόμαστε στις διαφορετικές συνθήκες και χρησιμοποιούμε την τεχνολογία προς όφελός μας. Η φυσική παρουσία έχει μοναδικά πλεονεκτήματα αλλά η επικοινωνία και η επαγγελματικές επαφές πρέπει να συνεχιστούν  μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα μέσα στο 2021. Πρέπει να διατηρήσουμε την Τήνο ψηλά στην προτίμηση των επισκεπτών μας και γι’αυτό το λόγο εξελίσσουμε ένα πλάνο ενεργειών που ενεργοποιεί πολλαπλά ψηφιακά μέσα τόσο με τους επαγγελματίες του τουρισμού, όσο και απευθείας με τους ταξιδιώτες».

Η κυρία Μαρία Τζάννου(THESTORYTAILORS), συντονίζει και οργανώνει τη συμμετοχή του Δήμου σε όλες τις δράσεις εξωστρέφειας και προώθησης ώστε να ανταποκρίνονται στους στόχους του marketingplanκαι της καμπάνιας του νησιού.

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας