Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Σημαντική ώθηση στον Πολιτισμό από τη λειτουργία του νέου πολυχώρου πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου Τήνου.Σημαντική ώθηση στον Πολιτισμό από τη λειτουργία του νέου πολυχώρου πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου Τήνου.
Λειτουργία  έκθεσης  ζωγραφικής αφιερωμένη στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Ο Δήμος Τήνου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας πολυχώρου, στο κτίριο της πρ. «Μοσχούλειου Σχολής», για τη στέγαση και φιλοξενία καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών δράσεων.

Στο Κέντρο Πολιτισμού θα φιλοξενηθεί βιβλιοθήκη, ηλεκτρονική τεχνική βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο και αίθουσα πολυμέσων και θα πραγματοποιούνται εκθέσεις, σεμινάρια, συνέδρια, επιστημονικές συναντήσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, προβολές βίντεο, ταινιών και c.d., εκδηλώσεις πολιτισμού, διαφύλαξης της παράδοσης, ανάδειξης σημαντικών ιστορικών και επετειακών γεγονότων, απονομής τιμητικών διακρίσεων, εφαρμογής εκπαιδευτικών δράσεων, ανάδειξης ζητημάτων της καθημερινότητας των συμπολιτών, χώρος για την προετοιμασία του έργου των Συλλογικών φορέων.


Η «Μοσχούλειος Σχολή» υπήρξε το 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, που λειτούργησε μέχρι το 1929, αποτελεί κληροδότημα του Φωκίωνος  Πλυτά προς το Δήμο Τήνου και οι δαπάνες επισκευής του κτιρίου  ανήλθαν στις 300.000 Ευρώ.


Το Κέντρο Πολιτισμού ανοίγει τις πύλες του φιλοξενώντας την έκθεση Τηνιακών και Σαλαμινίων ζωγράφων, στα πλαίσια εορτασμού της επετείου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Το θέμα της έκθεσης είναι: « Η Ιστορία και ο Μύθος, 2.500 χρόνια μετά» και θα διαρκέσει μέχρι την 4η  Σεπτεμβρίου 2020. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11.00-14.00 και 18.00-20.00. 

Οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κλπ) για την προστασία της δημόσιας υγείας.Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας