Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

«e-Ανακύκλωσε και λάβε μέρος στην κλήρωση για ένα Tablet»


Ο Δήμος Τήνου, επενδύοντας στη γνώση για την Ανακύκλωση και ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής για ψηφιοποίηση των υπηρεσιών, υλοποιεί μέσω του Followgreen.gr/tinos για τους μαθητές/τριες των δημοτικών σχολείων τη δράση «Πράσινοι Μαθητές σε Αποστολή!». 


Πιο συγκεκριμένα, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου ενημερωτικού υλικού των «Green Missions» σε άρθρα, βίντεο και κουίζ τα παιδιά παρέα με τους γονείς αποκτούν γνώσεις για την ανακύκλωση, ολοκληρώνοντας στόχους και κερδίζοντας πόντους επιβράβευσης.


Από σήμερα και στο εξής, μαθητές και γονείς επιβραβεύονται και ατομικά για την προσπάθειά τους λαμβάνοντας αυτόματα μέρος στην κλήρωση για ένα Tablet. Η κλήρωση αφορά όλες τις συμμετοχές των μελών του Followgreen από την έναρξη της σχολικής δράσης και η ανάδειξη του νικητή/τριας θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού, στα τέλη Μαΐου.


Επιπλέον, ο Δήμος θα επιβραβεύσει όλα τα σχολεία που έλαβαν μέρος μέσω των μαθητών και των γονέων, ενώ το 1ο σε άθροισμα πόντων σχολείο  θα λάβει ένα χρηστικό δώρο για τη σχολική του μονάδα.

Είναι απαραίτητο να επισημανθεί ότι για την ενεργοποίηση της συμμετοχής στη δράση θα πρέπει να δηλωθεί το σχολείο στον λογαριασμό χρήστη, είτε για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, είτε μέσω νέας εγγραφής (followgreen.gr/tinos/account/register). 

Η συγκέντρωση των πόντων επιβράβευσης         αθροίζεται σε επίπεδο σχολείου και η πορεία κάθε σχολείου καταγράφεται στην ειδική σελίδα followgreen.gr/tinos/contest.



Λάβετε μέρος σήμερα: Followgreen.gr/tinos/earnpoints
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας