Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Η οικονομική ενίσχυση των άπορων συνανθρώπων μας θα πραγματοποιηθεί ΑΜΕΣΩΣ μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων.



Αγαπητοί συμπολίτες,
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τηρείτε τα μέτρα που επιβάλλονται ώστε να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των άπορων συνανθρώπων μας που θα καταβάλλονταν την περίοδο πριν το Πάσχα.
Λόγω των ειδικών συνθηκών και του περιορισμού στις μετακινήσεις και επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να κινδυνεύσει κάποιος από τους δικαιούχους και να τεθεί η ζωή του σε κίνδυνο, η χορήγηση του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί ΑΜΕΣΩΣ μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων και χωρίς καμία περαιτέρω καθυστέρηση.
Όπως γνωρίζετε, για την καταβολή του επιδόματος είναι απαραίτητη η κατάθεση αρκετών δικαιολογητικών πράγμα που απαιτεί τη μετακίνηση ευπαθών ομάδων και την συναλλαγή τους με υπηρεσίες του Δημοσίου. Με κύριο γνώμονα την προάσπιση της υγείας του συνόλου του τηνιακού λαού, θεωρούμε ότι αυτή η απόφαση θα διασφαλίσει την παραμονή μας στο σπίτι όπως επιτάσσει η σημερινή κατάσταση.
Έχω ήδη τοποθετηθεί, λόγω της θέσης μου ως αντιδημάρχου υπεύθυνης για την Κοινωνική Προστασία και Πρόνοια, το τελικό ποσό του συνολικού επιδόματος που θα καταβληθεί, θα είναι υψηλότερο από κάθε άλλη φορά. Είναι μία υπόσχεση που πρόκειται να τηρήσω ώστε οι δικαιούχοι να λάβουν τελικά όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βοήθημα.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι δεν σταματάμε να εργαζόμαστε ώστε να απαλύνουμε το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργεί αυτή η αναπάντεχη κρίση προς όφελος του τηνιακού λαού. Όλοι μαζί θα ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και θα βαδίσουμε το δρόμο προς την επαναφορά της κανονικότητας.
Προς το παρόν, Μένουμε ασφαλείς, Μένουμε σπίτι, Μένουμε στην Τήνο.

Ευγενία Αλοιμόνου
Αντιδήμαρχος Τήνου






Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας