Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Αποστολή στην Τήνο για τα μεγαλύτερα ΜΜΕ και T.O’s της Σερβίας



Ο Δήμος Τήνου πιστός στις προσπάθειες προώθησης του τουριστικού προϊόντος του νησιού στις αγορές των Βαλκανίων και σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ στο Βελιγράδι και τη Διευθύντρια κα Σοφία Λαζαρίδου,φιλοξενεί  επταμελή αποστολή από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ και T.O’s της Σερβίας.
Πρόκειται για μια συντονισμένη δράση που περιλαμβάνει εκπροσώπους από έντυπα, blogs και τηλεοπτικούς σταθμούς μαζί με έγκριτους ταξιδιωτικούς οργανισμούς ώστε, πέρα από την ανάδειξη του πλούσιου τουριστικού προϊόντος της «Μούσας του Αιγαίου», να δρομολογηθούν και νέες επιχειρηματικές συμφωνίες για την επόμενη χρονιά.
Στο τετραήμερο που θα βρίσκεται η αποστολή στο νησί θα επισκεφθεί γραφικά χωριά, εκκλησίες και μοναστήρια με θρησκευτικό και ιστορικό ενδιαφέρον, θα γνωρίσει την τηνιακή κουλτούρα και την πολιτιστική κληρονομία. Στο πλαίσιο των διαδραστικών επισκέψεων θα γνωρίσουν την τέχνη της μαρμαροτεχνίας και της καλαθοπλεκτικής ενώ θα γευτούν τοπικά εδέσματα. Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος τουρισμού κα Νατάσα Δεληγιάννη, στόχος είναι να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά εκείνη που καθιστούν το νησί έναν προορισμό για όλες τις εποχές.
 Ο Δήμος ευχαριστεί τους επαγγελματίες για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση του παραπάνω ταξιδιού.


Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας