Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Συμμετοχή του Δήμου Τήνου στην προωθητική δράση #iloveGriekeland του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών


ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                  Τήνος, 13/09/2018
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139
e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr



Συμμετοχή του Δήμου Τήνου στην προωθητική δράση #iloveGriekeland του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών

Στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολίτικης του Ε.Ο.Τ. για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το Γραφείο ΕΟΤ-Κάτω Χωρών διοργανώνει την προωθητική δράση «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς». Στόχος της δράσης είναι η παρουσίαση της Ελλάδας ως πολύ-θεματικού προορισμού με εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα σε διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό, ανάλογα με την ομάδα - στόχο του κάθε blogger. Η δράση έχει σκοπό να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) για την Ελλάδα με μια συνεχή δράση επικοινωνίας, όλη τη διάρκεια του έτους από τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε blogger, έχει επιλεχθεί ανάλογα με το προφίλ του blog του, να ταξιδέψει σε διαφορετικό προορισμό στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην ευρύτερη προβολή των ελληνικών προορισμών στο ολλανδικό κοινό.
Όλο το υλικό των bloggers αναρτάται στο προσωπικό τους ιστολόγιο και στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης www.ilovegriekenland.nl η οποία έχει τη μορφή ενός μοντέρνου και επίκαιρου οδηγού για την Ελλάδα με 100 προορισμούς.

Μετά από ενέργειες του Δήμου Τήνου και της Τουριστικής Επιτροπής, το νησί μας συμπεριλήφθηκε σαν ένας από τους 100 ελληνικούς προορισμούς που πρέπει να δει ένας Ολλανδός.

Η γνωστή Ολλανδή blogger Chantal van Workum, με 15.000 μοναδικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα της www.alleenοpreis.net  ταξίδεψε στη Τήνο. Το blog της επικεντρώνεται στον μοντέρνο Ολλανδό single ταξιδιώτη, κυρίως γυναίκες 20 έως 40 ετών, που ταξιδεύει συχνά σε αυθεντικούς προορισμούς ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και ενδιαφέρεται για πολιτισμό, αρχιτεκτονική, lifestyle, παραδοσιακές κουζίνες & δραστηριότητες.

Η κ. van Workum έφτασε αεροπορικώς στην Μύκονο στις 7/9 και την ίδια μέρα ταξίδεψε για Τήνο όπου είχε  3 διανυκτερεύσεις από 07 έως 10 Σεπτεμβρίου 2018 και επέστρεψε στην πατρίδα της πάλι μέσω Μυκόνου.
          Ειδικά για εκείνη δημιουργήθηκε ένα  πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Τήνο, σύμφωνα  με το οποίο είχε επισκέψεις σε σημεία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς & αρχιτεκτονικής, ωραίες παραλίες του νησιού και επίσης είχε περιπατητικό πρόγραμμα.
          Η blogger  γνώρισε  την τοπική κουζίνα μέσα από προσφορά γευμάτων/δείπνων σε εστιατόρια της Τήνου ενώ είχε και  μάθημα μαγειρικής, μέσα από το οποίο έμαθε τα ιδιαίτερα στοιχεία της γαστρονομίας της Τήνου.
          Επίσης είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί τη γιορτή του ρακιού στο Φαλατάδο.
          Για την Τήνο η δράση αυτή έχει ιδιαίτερη απήχηση μιας και μας «βάζει» στο επίκεντρο των προορισμών που πρέπει ένας Ολλανδός επισκέπτης να επισκεφθεί στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στις Κυκλάδες 
Πέραν της γενικής προβολής που θα επιτευχθεί για τον προορισμό της Τήνου, ως ανταποδοτικό όφελος για τη συνδρομή μας στη δράση αυτή, έχουμε  τη δυνατότητα τοποθέτησης του λογοτύπου σας στην ιστοσελίδα www.ilovegriekenland.nl.
Για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας συνεργάστηκαν πολλοί συμπατριώτες μας και  αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν  και πρόσφεραν στη δράση αυτή.      






Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας