Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ευχαριστήριο του Δήμου Τήνου για την άψογη διοργάνωση του Tinos Running Exrerience



ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                                Τήνος, 26/06/2018
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139

Ευχαριστήριο του Δήμου Τήνου για την άψογη διοργάνωση
του Tinos Running Exrerience

Άλλο  ένα  TINOS RUNNING EXPERIENCE  ολοκληρώθηκε στο νησί μας. Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο  από αθλητικές δράσεις και  φιλοξενία.
            Την Παρασκευή 8/6 πραγματοποιήθηκε το pasta party στον Κέχρο, το Σάββατο 9/6  ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές  το πρωί και  στη συνέχεια διεξήχθησαν οι αγώνες και συγκεκριμένα ο ημιμαραθώνιος, το TINOS SPECIAL RUN, το TINOS KIDS RUN,  το TINOS FUN πέντε και δέκα χιλιομέτρων.
Το απόγευμα  αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες, έγιναν οι απονομές. Την Κυριακή έγινε το περπάτημα του παραδοσιακού μονοπατιού και η αναχώρηση των αθλητών και των συνοδών τους.
Η εκδήλωση αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη των διοργανωτών  και όλα  δείχνουν πια ότι το TINOS RUNNING EXPERIENCE  έχει γίνει σταθμός και σημείο αναφοράς για τους δρομείς, που έδωσαν το ραντεβού τους στην Τήνο  για το επόμενο RUNNING.
Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση αλλά και από το νησί μας και τη φιλοξενία που τους προσφέρθηκε.
Κάθε χρόνο ανεβαίνει και  ψηλότερα ο πήχης και αυτό θα πρέπει να μας ικανοποιεί όλους μας και ιδιαίτερα τους διοργανωτές και να μας προβληματίζει.
Πολλή μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητών και  των παιδιών που έλαβαν μέρος στους αγώνες που έφτασαν  περίπου τους 1.000 καθώς και των Συλλόγων των χωριών που πρόσφεραν δώρα στους αθλητές αλλά και των εθελοντών που  ανταπεξήλθαν στο έπακρο σε αυτό που ανέλαβαν και διαχειρίστηκαν με επαγγελματισμό και σοβαρότητα αυτό το αθλητικό γεγονός.
Μάλιστα κέρδισαν τις εντυπώσεις μιας και είχαν απόλυτη συνεργασία μεταξύ τους.
Όλοι όσοι συμμετείχαν, μίλησαν για μια γιορτή του αθλητισμού, που μόνο οι Τηνιακοί καταφέρνουν να στήσουν και βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο εκτοξεύονται οι συμμετοχές και οι ίδιοι οι αθλητές λένε ότι οι διοργανωτές βάζουν κάθε χρόνο πιο ψηλά τον πήχη.
Φέτος για  δεύτερη φορά το pasta party πήρε και ένα γαστρονομικό χαρακτήρα αφού τις σάλτσες επιμελήθηκαν οι γνωστοί σεφ Ηλίας Μαμαλάκης και Αλέξανδρος Παπανδρέου που με σεμνότητα και επαγγελματισμό αξιοποίησαν τα Τηνιακά προϊόντα.
Κατά τη λήξη των αγώνων ο Δήμαρχος Τήνου Ιωάννης Σιώτος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Τσιμέκης μας ανακοίνωσαν την επόμενη  διοργάνωση στις 8 Ιουνίου 2019  και η συνέχεια αυτή έχει τη δική της σημασία μιας και η ετήσια και άψογη διοργάνωση καθιερώνει το θεσμό, που έχει  αναδείξει το  νησί μας  ως ξεχωριστό αθλητικό προορισμό μέσα στα νησιά των Κυκλάδων και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Ο Δήμος Τήνου ευχαριστεί, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συνδρομή στο εγχείρημα άλλα και όλους όσους οργάνωσαν και συμμετείχαν, με τον οποιοδήποτε τρόπο, στο 5ο TINOS RUNNING EXPERIENCE.

Επίσης,  τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου   γιατί με τη δράση τους αυτή, εκτός από τη διοργάνωση αυτής της κορυφαίας  αθλητικής δραστηριότητας, προβάλουν  το νησί μας, με σημαντικά αποτελέσματα στην αύξηση της τουριστικής κίνησης. Τους χορηγούς που βοήθησαν  στο εγχείρημα. Την εταιρεία που υποστηρίζει τεχνικά το θεσμό την «all about running». Το Σύλλογο και τους ανθρώπους του χωριού Κέχρος που φέτος ανέλαβε το  pasta party που  πραγματικά έκαναν τους επισκέπτες μας να νοιώσουν την απαράμιλλη  φιλοξενία  τους, αλλά και  όλους τους εθελοντές που έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό.

Συγχρόνως με τη λήξη των αγώνων ξεκίνησε ο προγραμματισμός  για το 6ο TINOS RUNNING EXPERIENCE  και έτσι την ένταση και την κούραση της διοργάνωσης τη διαδέχτηκε η ικανοποίηση για το ότι όλα πήγαν καλά, τα θετικά σχόλια και οι υποσχέσεις για ραντεβού στην Τήνο στο επόμενο RUNNING. Θα θέλαμε λοιπόν να ευχηθούμε να έχει πολλαπλάσιες συμμετοχές εθελοντών, αθλητών και συμμετεχόντων και μέχρι τότε καλή επιτυχία στον αγώνα του Συλλόγου, δύναμη και υγεία ώστε  όλοι μαζί, να καταφέρουμε τα καλύτερα για το νησί μας  και για τη διοργάνωση.

             

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας