Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΑΔΟΥ στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


Το ταξίδι της έκθεσης «Λαβύρινθος», που ξεκίνησε το καλοκαίρι από τον Μουντάδο Τήνου και μετά μετακόμισε στις Βρυξέλλες στη Galerie Martine Ehmer τελείωσε. Δέκα καταξιωμένοι καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών ο γκραφιτάς L’Atlas,  με τα έργα τους εντυπωσίασαν το φιλότεχνο κοινό του Βελγίου.  Η έκθεση διήρκησε από 13.1 ως 18.2.2018 και τα εγκαίνια της έγιναν την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 18:00.
Στο φιλόξενο χώρο της Galerie Martine Ehmer, όλη αυτή τη χρονική περίοδο, η Τήνος και ο Μουντάδος ακούστηκαν, διαβάστηκαν, αναφέρθηκαν στα φυλλάδια των επισκεπτών, σε τοπικές εφημερίδες και καλλιτεχνικά περιοδικά.
Αναφέρουμε την εθνικής εμβέλειας εφημερίδα του Βελγίου “LE SOIR”, που αφιέρωσε μία ολόκληρη σελίδα, το Σάββατο-Κυριακάτικο περιοδικό “LE VIF/ L’EXPRESS» και το καλλιτεχνικό περιοδικό “MU-INTHECITY”  με τον πρωτότυπο τίτλο «δέκα καλλιτέχνες, ένας λαβύρινθος, ένα ελληνικό νησί στη Galerie Martine Ehmer». Στο επίσημο φυλλάδιο που λάμβανε ο επισκέπτης στη Galerie,  στη σελίδα του L’Atlas  υπήρχε η φωτογραφία του έργου που ο καλλιτέχνης δημιούργησε στη ταράτσα του πηγαδιού στο Μουντάδο.

Να ευχαριστήσουμε τους Mireille Lienard και Philippe Fraisse για την καλλιτεχνική επιμέλεια και άψογη συνεργασία μας στις εκθέσεις σύγχρονης τέχνης στο χωριό μας.

Ο Μουντάδος ετοιμάζεται για την 3η Biennale το καλοκαίρι 2019, με θέμα …
Καλή αντάμωση!!!

Σύνδεσμος των απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων.








Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας