Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Η ομιλία της Ευγενίας Αλοιμόνου μετά της εκλογή της ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Μετά και την εκλογή της ως νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, η κα Ευγενία Αλοιμόνου αφού έλαβε την θέση της δίπλα στο Δήμαρχο Τήνου, ανάφερε προς το σώμα τα ακόλουθα:

Συγκεντρωθήκαμε σήμερα στην Αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με ανάμεικτα συναισθήματα.  

Τούτη την ώρα φέρνουμε στη σκέψη μας τη μορφή του αγαπημένου μας και αξέχαστου Δημάρχου, Σίμου Ορφανού, οποίος τόσο αδόκητα και πρόωρα αποχωρίστηκε από την οικογένεια του, το Δήμο μας και όλος, όσοι τον αγαπούσαμε. 

Όμως, σήμερα, η λύπη αυτή μεταποιείται σε ελπίδα, με την εκλογή του νέου και άξιου διαδόχου του Δημάρχου, του εκλεκτού μας Γιάννη Σιώτου, με την πρόταση του οποίου αναλαμβάνω σήμερα, τα υπεύθυνα καθήκοντα της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για την πρόταση του και όλους εσάς, που την στηρίξατε με την ψήφο σας, και να σας διαβεβαιώσω ότι θα ασκήσω τα καθήκοντα μου με πνεύμα συνεργασία, ομόνοιας και ενότητας, στοιχεία απαραίτητα για να μπορέσει το νησί μας να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες του και να αναδείξει τις νέες προοπτικές που διανοίγονται για την πρόοδο και την προκοπή του λαού της Τήνου. 

Σας ευχαριστώ και, με τη βεβαιότητα ότι σήμερα γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στα Δημοτικά δρώμενα της Τήνου, σας εύχομαι κ. Δήμαρχε, καλή επιτυχία, στη θητεία σας, και προσβλέπω στην κατανόηση, συνεργασία και συμπόρευση όλων των Δημοτικών Συμβούλων.
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας