Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΔΥΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ TINOS CHALLENGE 2017 ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ

Με δύο αθλητές πήρε μέρος ο Γ.Σ.ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΗΝΟΥ στο TINOS CHALLENGE 2017, όπου αυτό διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 2 - 3 Δεκεμβρίου στην περιοχή των Υστερνίων και του Ξώμπουργου.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, από τον Όρμο των Υστερνίων και μέχρι τον Χωριό των Υστερνίων εξελίχθηκε το 2ο Vertical Race.   Οι διαγωνιζόμενοι έτρεξαν  μια απόσταση 1,5χλμ με 325μ θετική ανάβαση μέσα από το παραδοσιακό μονοπάτι και Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Μονή της Ιεράς Καρδίας δόθηκε η εκκίνηση των   20 χιλιομέτρων του 2ου ορεινού αγώνα Tinos Challenge στις 8:30 το πρωί και των 4,3 χιλιομέτρων μισή ώρα αργότερα.

Ο 14χρονος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ κατέλαβε την 2η θέση στην γενική βαθμολογία VERTICAL + 4.3 χλμ. στην κατηγορία των Ανδρών αλλά και την 1η θέση, ως καλύτερος νέος αθλητής. Επίσης η 16χρονη ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΜΑΚΟΛΑ κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Γυναικών, στα 4,3χλμ. αλλά λόγω της μη συμμετοχής στο VERTICAL δεν πήρε μετάλλιο στην γενική βαθμολογία.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τον Γ.Σ.ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ στις 26/1/2018, στην ημερίδα Κλειστού Στίβου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας