Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Το 2ο Δημοτικό στολίζει...

Ήταν αρχές του Νοέμβρη όταν ξωτικά επισκέφθηκαν το σχολείο μας και έστησαν μυστικά το δικό τους εργαστήρι. Εγκαταστάθηκαν μακριά από τα περίεργα βλέμματα και άρχισαν να δημιουργούν μέρα και νύχτα ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο σκηνικό για το σχολείο μας. Που και που μαθητές μας εμπιστεύτηκαν ότι έβλεπαν πολύχρωμα χαρτόνια, χιονονιφάδες, πινέλα, μπογιές, χρυσόσκονη, κόλλες, ψαλίδια και κούτες ξεχασμένα στις αίθουσές τους τα πρωινά μόλις έμπαιναν στο χώρο του σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία αν και κάποιοι υποπτεύθηκαν ότι ίσως κάποια ξωτικά κυκλοφορούσαν ανάμεσα τους.
Και ξαφνικά την 1 του Δεκέμβρη ένας αντιπρόσωπος του Αϊ Βασίλη εμφανίστηκε στο γραφείο του Διευθυντή μας. Τα ξωτικά είχαν ετοιμάσει δώρα για κάθε αίθουσα, μία πόρτα στολισμένη με χριστουγεννιάτικο θέμα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες κάθε τάξης έπρεπε να δημιουργήσουν κολάζ, να λύσουν σταυρόλεξα και να ψάλλουν κάλαντα για να διεκδικήσουν το δώρο τους. Τα κατάφεραν όλοι!. Μεμιάς το σχολείο μας γέμισε με χαρούμενα προσωπάκια και δυνατές φωνές καθώς με έκπληξη αντίκριζαν τις διακοσμημένες πόρτες τους!
Μέσα στον γενικό ενθουσιασμό κανείς δεν πρόσεξε τον αντιπρόσωπο του Άι Βασίλη που αποχώρησε ικανοποιημένος που εκτέλεσε το καθήκον του …

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας