Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Το TINOS RUNNING EXPERIENCE και ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου στην έκθεση ERGO MARATHON EXPO 2017

Το TINOS RUNNING EXPERIENCE και ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου συμμετείχαν, όπως κάθε χρόνο, στην έκθεση  ERGO MARATHON EXPO 2017 στις 9, 10 και 11 Νοεμβρίου 2017 στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου, φιλοξενούμενοι στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

          Στην έκθεση από το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου ήταν ο πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης, ο αντιπρόεδρος β’ Παναγιώτης Ψάρρος, η γενική γραμματέας Λουκία Κολλάρου και η ταμίας Πετρίνα Κολλάρου. 
              
          Έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση του μεταλλίου των αγώνων και της ιστορίας του στους επισήμους και στους επισκέπτες του περιπτέρου. Το μετάλλιο, το οποίο προβαλλόταν σε ειδική προθήκη, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και φέτος σε αθλητές και μη. Ομολογουμένως το μετάλλιο και η ιστορία του έχει προσδώσει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στο TINOS RUNNING EXPERIENCE.

          Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Εκτιμάται ότι 51.000, αθλητές που συμμετέχουν στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και επισκέπτες πέρασαν από την έκθεση. Πολλοί ήταν και οι τηνιακοί δρομείς που πήραν μέρος στους αγώνες, είτε στον Κλασσικό Μαραθώνιο είτε στις διαδρομές των 10 και 5 χιλιομέτρων.

Για το TINOS RUNNING EXPERIENCE μοιράστηκαν 11.500 δεκαεξασέλιδα έντυπα προβολής στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Σημαντική για το Σύλλογό μας και για το TINOS RUNNING EXPERIENCE ήταν η γνωριμία με τον πρόεδρο της διοργάνωσης PSILORITIS RACE κ. Ανδρέα Ανδρουλιδάκη. Οι διεθνείς αυτοί αγώνες γίνονται εδώ και 9 χρόνια στην Κρήτη με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Το site των αγώνων τους έχει 260.000 επισκέπτες παγκοσμίως και στο facebook 10.000 φίλους. Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν για τις δύο αθλητικές διοργανώσεις και για το εύρος τους. Το PSILORITIS RACE  είναι ένας εδραιωμένος αγώνας με χιλιάδες συμμετοχές. 

Ο πρόεδρός του εντυπωσιάστηκε με την ανοδική πορεία των αγώνων μας και την προσπάθεια του Συλλόγου μας για την ανάδειξη του νησιού μας. Για το λόγο αυτό ο κ. Ανδρουλιδάκης κάλεσε τον κ. Τσιμέκη στο περίπτερο του PSILORITIS RACE και του παρέδωσε το μετάλλιο των αγώνων εις ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών αυτών. Κατόπιν και ο κ. Τσιμέκης έδωσε το αναμνηστικό μετάλλιο των αγώνων μας και το βιβλίο ΤΗΝΙΑ 1895 στον κ. Ανδρουλιδάκη, αναφέροντας την ιστορία τους και εκπλήσσοντάς τον με αυτήν. Ένας μεγάλος και δυνατός σύλλογος γίνεται αρωγός του TINOS RUNNING EXPERIENCE.
           
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα :
  1. την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ για την πρόσκληση και την φιλοξενία των αγώνων μας στο περίπτερό της
  2. για άλλη μία φορά τον ΔΗΜΟ ΤΗΝΟΥ για την άδεια που μας έδωσε να δημιουργήσουμε πιστό αντίγραφο του μεταλλίου των αγώνων ‘’ΤΗΝΙΑ 1895’’ και να το προσφέρουμε στους αθλητές του TINOS RUNNING EXPERIENCE.
  3. τη ναυτιλιακή εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES για την δωρεάν μετακίνηση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας  και τον κεντρικό πράκτορα της GOLDEN STAR FERRIES
κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΛΙΑΡΗ για την συνεχή στήριξη
  1. τη μεταφορική εταιρεία EXPRESS ΤΗΝΟΥ των κ. κ.  Γιώργου και Βαγγέλη Παπαναστασίου που μετέφεραν δωρεάν τα έντυπα στον εκθεσιακό χώρο
Επίσης, στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την αρωγή τους στη συμμετοχή μας στην έκθεση ‘’ΝΟΣΤΟΣ EXPO 2017’’ στην Ναύπακτο :
  1. το ΔΗΜΟ ΤΗΝΟΥ και την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ
  2. τις ναυτιλιακές εταιρείες FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES για την δωρεάν μετακίνηση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας
  3. Τον κεντρικό πράκτορα της FAST FERRIES κ. ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και τον κεντρικό πράκτορα της GOLDEN STAR FERRIES κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΛΙΑΡΗ για την συνεχή στήριξη
  4. το μαρμαρογλύπτη – μέλος μας κ. ΔΕΣΥΠΡΗ ΟΝΟΥΦΡΙΟ για το μαρμάρινο έργο που μας έδωσε για την παρουσίαση της έκθεσης
  5. τη μεταφορική εταιρεία EXPRESS ΤΗΝΟΥ των κ. κ.  Γιώργου και Βαγγέλη Παπαναστασίου που μετέφεραν δωρεάν τα έντυπα στον εκθεσιακό χώρο
Τους ευχαριστούμε πολύ όλους για την συνεχή αρωγή στις προσπάθειες του Συλλόγου για την ανάπτυξη και την προβολή του νησιού.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                            ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ









 


























Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας