Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ο γνωστός στο διεθνές στερέωμα του ​ταξιδιωτικού ​blogging- αμερικανός Μαρκ ντ' Εντρεμόντ​​ (Marc ​​d’ Entremont) επισκέπτεται την Τήνο.

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                                                 Τήνος, 27/09/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139
e-mail: dt@1516.syzefxis.gov.gr


Ο γνωστός στο διεθνές στερέωμα του ​ταξιδιωτικού ​blogging- αμερικανός Μαρκ ντ' Εντρεμόντ​​ (Marc ​​d’ Entremont) επισκέπτεται την Τήνο.
​Την Τήνο επισκέπτεται το διάστημα 1 έως 4 Οκτωβρίου 2017 ο κ. ντ' Εντρεμόντ μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Τήνου.  Είναι μ​έλος του Διοικητικού Συμβουλίου του​ International Food-​Wine and Travel Writers Assocation (www.IFWTWA.org), ειδικευμένος στην προβολή γαστρονομικών προορισμών. Όσα γράψει και φωτογραφίσει θα αναρτηθούν σε μεγάλα blogs και website, το ένα τρίτο των viewers των οποίων είναι άνθρωποι υψηλής-πολύ υψηλής εκπαίδευσης και ετήσιου εισοδήματος μεγαλύτερου των εκατό χιλιάδων δολλαρίων.

Μερικοί από τους κόμβους στους οποίους θα αναρτήσει είναι το examiner.com - ιστότοπος παραγωγής περιεχομένου ποιότητας, με περισσότερους από δώδεκα εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και με τριανταοκτώ εκατομμύρια προβολές σελίδων μηνιαίως, ​το travelpenandpalate.com - προσανατολισμένο στη γαστρονομία μπλογκ με 84.000 page views/year, καθώς και το ταξιδιωτικό σάϊτ Luxe Beat Magazine με περισσότερους από εξακόσιες χιλιάδες χρήστες.​ ​Στην προβολή των αξιοσημείωτων από την Τήνο θα πρέπει να συναθροισθεί ότι το facebook και το twitter του ντ' Εντρεμόντ​ έχουν περισσότερους από τριάντα δύο χιλιάδες ακόλουθους.


Ο διακεκριμένος blogger θ' ακολουθήσει ένα πυκνό τετραήμερο πρόγραμμα επισκέψεων σε σημαντικούς κόμβους για τον πολιτισμό και τη γαστρονομία τού νησιού.





Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας