Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ

C:\Users\User\Documents\Λουκία\Εμπορικός Σύλλογος Τήνου\6}  Λογότυπα Εμπορικού Συλλόγου Τήνου\ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝΟΥ\ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.pdf (2).jpg

Από τις 2 έως και τις 7 Οκτωβρίου λειτούργησε για λίγες μέρες ξανά ο έγχρωμος ψηφιακός υπερηχοτομογράφος στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Ένα σύγχρονο μηχάνημα που δωρίστηκε το 2010 στο Κ.Υ.Τ. από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου και τους Τηνιακούς. Ήδη ο Σύλλογος είχε επανδρώσει τον υπερηχογράφο με τα αναλώσιμα υλικά που χρειάζονταν για να λειτουργήσει, όπως επίσης έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη συντήρηση και τα αναλώσιμα υλικά του μηχανήματος, όσο αυτό είναι σε λειτουργία.

Ο Σύλλογος ενημερώθηκε για την επαναλειτουργία, έστω και για 6 μόνο μέρες,  αυτού του σύγχρονου μηχανήματος που, για όσο διάστημα λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια, διευκόλυνε το έργο των γιατρών σε πολλές περιπτώσεις και  πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους πολίτες του νησιού και στους επισκέπτες του, δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας στον ευαίσθητο τομέα της ιατρικής περίθαλψης και βοηθώντας στην αποφυγή εξόδων των ασφαλισμένων και μη. Γνωρίζετε πολύ καλά πως για τον πιο απλό λόγο υγείας είμαστε υποχρεωμένοι να διακομιζόμαστε στη Σύρο ή στην Αθήνα (αν υπάρχει ούριος άνεμος), να παραμένουμε το λιγότερο δύο (2) και τρεις (3) ημέρες εκτός του τόπου μας και της εργασίας μας κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του τα προηγούμενα χρόνια είχαν πραγματοποιηθεί : 932 υπέρηχοι Άνω και Κάτω Κοιλίας, 465 triplex αγγείων (καρωτίδας, φλεβών κάτω άκρων, αρτηρίες κάτω άκρων, άνω άκρων, αορτής), 371 υπέρηχοι Θυρεοειδούς αδένα & τραχήλου, 353 λοιποί υπέρηχοι (ΝΟΚ- Προστάτου, μαστών, F.A.S.T. [τραύμα], μαλακών μορίων, όσχεων, επινεφριδίων κ.α.). ΣΥΝΟΛΟ  2.121 υπέρηχοι.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να λειτουργήσει ξανά σύντομα και όχι μόνο για λίγο.

Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ               ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας