Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Στις 18 και 19 Αυγούστου το Athens Digital Arts Festival στο Μουσείο Τσόκλη.

Στις 18 και 19 Αυγούστου το Athens Digital Arts Festival στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του δράσεων, και σε συνεργασία με το Μουσείο Κώστα Τσόκλη, ταξιδεύει στην Τήνο και παρουσιάζει στους μικρούς του φίλους μια σειρά συναρπαστικών δράσεων εμπνευσμένες από τη Ζωντανή Ζωγραφική του Κώστα Τσόκλη αλλά και τη σύγχρονή ψηφιακή κουλτούρα όπως αυτή αποδίδεται από τα νέα μέσα τεχνολογίας.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή και το Σάββατο στις 9 το βράδυ
To ADAF παρουσιάζει την Παρασκευή στο χώρο του Μουσείου ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα animation (#PostYouth) με έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Στόχος των προβολών είναι να αναδείξει αξίες όπως οι οικογενειακοί δεσμοί, η φιλία και η περιβαλλοντική συνείδηση μέσα από διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες ιστορίες.
Οι προβολές συνεχίζουν το Σάββατο με το πρόγραμμα Video Art (#PostEarth) προσεγγίζοντας τις περιβαλλοντικές αλλαγές που οφείλονται στον αντίκτυπο του ανθρώπου στη Γη μαζί με τη συνεχόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας διαμορφώνοντας έναν νέο κόσμο, όπου ακόμη και ο πολιτισμός και η κληρονομιά επανατοποθετούνται μέσω της ψηφιακής πραγματικότητας. Θα συναντηθούν τελικά το παλιό και το νέο, το φυσικό και το ψηφιακό, και πως θα μοιάζει αυτό το #PostEarth στο σύντομο μέλλον;
Λίγα λόγια για το Athens Digital Arts Festival
To Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδος, Athens Digital Arts Festival (ADAF) αποτελεί τον πλέον επιτυχή θεσμό αναφορικά με την τέχνη, τη τεχνολογία αλλά και την εκπαίδευση. Το ADAF είναι ένα σημείο σύγκλισης όλων των μορφών και τάσεων του σύγχρονου ψηφιακού πολιτισμού που στοχεύει στην ανάδειξη των τρόπων με τους οποίους η τέχνη επικοινωνεί με την τεχνολογία, καθώς και τις επιδράσεις αυτής της σχέσης στη σύγχρονη καθημερινότητα.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από το 2005 έχοντας δεχτεί περισσότερους από 140.000 επισκέπτες, υπό την αιγίδα κρατικών φορέων (όπως Υπ. Τουρισμού, Υπ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υπ. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Υπ. Οικονομίας & Ανάπτυξης, Περιφέρεια Αττικής, Δήμος Αθηναίων κ.ά.). Παράλληλα, επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο συνεργατών του επιτυγχάνοντας ολοκληρωμένες συνεργασίες με διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς, θεσμούς και φεστιβάλ, αποτελώντας κόμβο εξωστρέφειας, κι επικοινωνίας καλλιτεχνικών, τεχνολογικών και κοινωνικών τάσεων.
Φέτος για τη 13η διοργάνωση του ADAF 2017 με θέμα #PostFuture, παρουσίασε έργα περισσοτέρων από 250 καλλιτεχνών στο κέντρο της Αθήνας (18-21 Μαΐου / Μητροπόλεως 23) ενώ το επισκέφτηκαν πάνω από 17.000 θεατές.
Περισσότερες πληροφορίες:
www.adaf.gr | http://2017.adaf.gr/el/category/news_el/
You Tube Page: https://youtu.be/7YyyCrj4bRg
Facebook Page: https://www.facebook.com/AthensDigitalArtsFestival/
Flickr Page: https://www.flickr.com/photos/athensvideoartfestival/albums
#ADAF2017 #ADAFOnTour #PostFuture
Είσοδος ελεύθερη
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας