Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΑΔΟ

Η Ανακύκλωση σήμερα αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το περιβάλλον και το μέλλον μας. Δεν είναι μια εφήμερη τάση της εποχής, αλλά αντίθετα, υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας που συμβάλει έμπρακτα στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. 
                                                                                                                                      
Πριν λίγες μέρες, ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Καλλονής - Καρκάδου σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ Καλλονή - Κελλιά Τήνου τοποθέτησαν τρεις γραμμές ανακύκλωσης, θέλοντας να συμβάλλουν στη μείωση του προβλήματος των σκουπιδιών στο νησί μας αλλά και στα χωριά μας.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν σε δύο θέσεις στον οικισμό Καλλονής και μία στον οικισμό του Καρκάδου και αναφέρονται, η πρώτη γραμμή σε πλαστικό και σακούλες, η δεύτερη σε αλουμίνιο και η τρίτη σε χαρτί και αν συνυπολογίσουμε την ύπαρξη καμπάνων γυαλιού αλλά και των κάδων του Δήμου για τα υπόλοιπα σκουπίδια, το μόνο που μένει είναι να αποδείξουμε ΕΜΕΙΣ κατά πόσο αγαπάμε τα χωριά μας και ότι η ανακύκλωση πρέπει να μπει στην καθημερινοτητά μας και να μας γίνει τρόπος ζωής.
 
Ένα μεγάλο ΕΥΑΧΡΙΣΤΩ στην  Κοιν.Σ.Επ Καλλονή - Κελλιά  για την παραχώρηση των κάδων ανακύκλωσης. Η παρακολούθηση της δράσης θα γίνεται από τον Σύλλογο αλλά και από την  Κοιν.Σ.Επ Καλλονή - Κελλιά 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ




Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας