Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Τήνο.

Το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, ώρα 21:00, στη Σχολή Ουρσουλινών στα Λουτρά, με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μια από τις πιο αγαπημένες διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία φημίζεται για τη “δωρική” και τρυφερή φωνή της, την ξεχωριστή έκφρασή της, αλλά και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, που ξεσηκώνει το κοινό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.
Η συναυλία οργανώνεται από το σωματείο "οι Φίλοι της Τήνου" στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου 2017, υπέρ της ενίσχυσης των υποδομών του Κέντρου Υγείας Τήνου.
Το πρόγραμμα της συναυλίας, που έχει παρουσιαστεί στο Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, στο Alhambra theater στο Παρίσι, στο Cadoghan theater στο Λονδίνο, στο Τελ Αβίβ, στην Κύπρο και αλλού, με ιδιαίτερη επιτυχία και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στην Τήνο, φέτος το καλοκαίρι.
H εξαιρετική ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη, αλλά και μερικά από τα καλύτερα της τραγούδια που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε, να αγαπήσουμε, να ξεχάσουμε, τραγούδια με χρώματα από την Ελλάδα, μελωδικά, με ροκ πινελιές, τραγούδια που θα γεμίσουν την ψυχή μας. Μαζί της μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, που ξεχωρίζουν με το πάθος τους, ξεδιπλώνοντας μοναδικά στην σκηνή το ταλέντο τους.
Είσοδος στη συναυλία έναντι δωρεάς υπέρ του Κέντρου Υγείας Τήνου: 15 €
Διοργάνωση: Σωματείο "Οι Φίλοι της Τήνου" σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Τήνου
Πληροφορίες και Κρατήσεις εισιτηρίων
Σωματείο "Οι Φίλοι της Τήνου", Λ. Κηφισίας 206 - Νέο Ψυχικό, Αθήνα τηλ 2106777204 
Φεστιβάλ Τήνου: 2283 360200
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας