Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία η α’ φαση του ‘TINOS CUP’ (photos)


Το συγκεκριμένο Τουρνουά αποτελεί τη συνήθεια που έγινε λατρεία στη Τήνο, όχι μόνο για το νησί αλλά και για τις ομάδες που κάθε χρόνο δηλώνουν συμμετοχή.
Η α’ φάση του ‘Tinos Cup’ που διοργανώνει ο Αντώνης Φώσκολος, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (24/6) στο όμορφο νησί των Κυκλάδων με περισσότερα από 300 παιδιά να κλέβουν τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις τους στα γήπεδα .
Με καθημερινή απασχόληση από γραμματειακή υποστήριξη, διαιτητές, γιατρούς και υπεύθυνους γηπέδων, η διοργάνωση για ακόμη μια σεζόν άγγιξε το απόλυτο με τους υπεύθυνους των ομάδων να τονίζουν την αξιοπιστία και την οργάνωση που διέπει το Τουρνούα.
Στη Τήνο βρέθηκαν αρκετές ομάδες όπου καθημερινά έδιναν αγώνες όπως η Ακαδημία Γιάννης Παθιακάκης, ο ΑΟ Κύθνου, ο Άγιαξ Σύρου, η Θύελλα Ραφήνας, ο ΑΟ Πάρου, ο ΠΑΣ Τήνου, η Σούπερ Μπάλα αλλά και η Σύρος 2002 καθώς επίσης και πολλές άλλες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την παράσταση έκλεψε η τελετή λήξης όπου Αντώνης Φώσκολος και οι συνεργάτες του είχαν προετοιμάσει ένα εκπληκτικό event με απονομες Κυπέλλου (βεγγαλικά, τιμητικές πλακέτες) δείγμα της μεγάλης προσπάθειας που έγινε απ’ όλους για την ομαλή διεξαγωγή του Τουρνούα.
Καταλυτική ήταν η συμβολή του Δήμου Τήνου όπου βοήθησε με τη σειρά του στη διεξαγωγή ενός τόσου μεγάλου event όπως επίσης και των μεγάλων χορηγών της διοργάνωσης που ήταν αρωγοί για ακόμη μια σεζον.
Η αναφορά μας γίνεται στους INTERAMERICAN, GOLDEN STAR FERRIES, ‘Ποτοπωλείον ZAROS’ και ‘ΡΕΜΕΤΖΟ ΚΑΦΕ’.
Σημαντική συνεισφορά στην διεξαγωγή του Τουρνουά είχε και η τοπική ομάδα του νησιού (ΠΑΣ ΤΗΝΟΣ) η οποία ήταν και συνδιοργανωτής.
Στα αξιοσημείωτα του Τουρνουά έρχεται να προστεθεί η παρουσία του γνωστού αθλίατρου, Παναγιώτη Κοντοβαζαινιτη, ο οποίος ήταν ο γιατρος του Τουρνουά.
Οι ομάδες και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο Ιούνιο.
Τέλος τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Ευάγγελος Κορνάρος.Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας