Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Σύλλογος Λουτριανών Τήνου: Εθελοντικός καθαρισμός μονοπατιών ( μπολάκια ) & πηγάδι Παναγίας Πηγαδιώτισσας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΡΙΑΝΩΝ ΤΗΝΟΥ
« ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΗΓΑΔΙΩΤΙΣΣΑ »
         Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ & Α. ΦΩΤΗΛΑ 40
                      114 73  ΑΘΗΝΑ
              Email: loutrapg@gmail.com Τήνος  20  Μαΐου 2017

Προς τα
Μέλη του Συλλόγου μας                                                                               Αρ. Πρωτ.  403                                                                                     

ΘΕΜΑ: Εθελοντικός καθαρισμός μονοπατιών ( μπολάκια ) & πηγάδι Παναγίας Πηγαδιώτισσας.

Αγαπητά  μέλη και αγαπητοί φίλοι του συλλόγου γεια σας.

Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να σας ευχηθούμε “Καλό Καλοκαίρι” και να έχετε πάντα υγεία.

Σας ενημερώνουμε  ότι ( στα πλαίσια της συμβολής του συλλόγου για την καλυτέρευση της ανάπτυξης πνεύματος κοινωνικής αλληλεγγύης, συνεργασίας , ομοψυχίας , σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των μελών  και του εθελοντισμού  )  το Σάββατο  17 Ιουνίου και ώρα 8 το πρωί  πρόκειται να πραγματοποιηθεί  εθελοντικός καθαρισμός  των κυριοτέρων μονοπατιών ( μπολάκια ) του χωριού  καθώς και καθαρισμός , άσπρισμα του Πηγαδιού ( στέρνα ).
Επίσης θα γίνει και άσπρισμα του παρεκκλησίου της Παναγίας της Πηγαδιώτισσας.
.
Παρακάτω σας παραθέτουμε λίστα των εργασιών των εθελοντών.

Εργασίες,  προσφορές από εθελοντές.& μεροκάματα.

  1. Καθαρισμός μονοπατιού – μπολακι  από σπίτι Στράτου  Χατζηγιαννακη έως γεφυράκι Απασιανής και διευθέτησης  ( αν γίνεται ) των νερών του δρόμου.
  2. Καθαρισμός μονοπατιού-μπολακι  από σπίτι Κώστα Σερέτη έως Αμαξωτό προς Κρόκο.
  3. Καθαρισμός  και άσπρισμα πηγαδιού. ( εθελοντές και μεροκάματα )
  4. Άσπρισμα παρεκκλησίου Παναγίας της Πηγαδιώτισσας ( εθελοντές & μεροκάματα)
( διάθεση ακρυλικού χρώματος και ασβέστη εκ μέρους της εκκλησίας.)
  1. Διάθεση μηχανημάτων κοπής χόρτων κλπ
  2. Προσφορά βενζίνης .
  3. Προσφορά μπυρών, νερών και αναψυκτικών στους εθελοντές και συνεργεία Δήμου   
( Σύλλογος)
  1. Προσφορά φαγητών και γλυκών στο μεσημεριανό γεύμα  ( από εθελόντριες κυρίες του χωριού και όχι μόνο )
  2. Μεταφορά νερών και αναψυκτικών προς εθελοντές ( νεαρά άτομα, εθελοντές , η εθελόντριες ).
  3. Έλεγχος του συστήματος  αυτόματου ποτίσματος των πικροδαφνών της πλατείας.

Όπως θα παρατηρήσατε από την παραπάνω λίστα  εργασιών θα γίνουν και ορισμένες εξειδικευμένες και βαρέως τύπου εργασίες από κάποιους επαγγελματίες, και οι οποίοι  βέβαια θα πληρωθούν για τις εργασίες αυτές. Επίσης ίσως  χρειαστούν να αγοραστούν και ορισμένα υλικά ( βενζίνες κλπ).
Σύμφωνα με τα παραπάνω θα δημιουργηθούν κάποια έξοδα και για να μη επιβαρυνθεί και πάλι ο σύλλογος, υπάρχει προαιρετικά η πρόταση ( λαμβάνοντας υπ όψη την κακή οικονομική κατάσταση όλων των νοικοκυριών ) όσοι εκ των μελών θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια, αλλά για διάφορους λόγους αδυνατούν , να καταθέσουν ένα συμβολικό ποσό στον λογαριασμό του συλλόγου ώστε να καλυφτεί ένα μέρος από τα έξοδα της εκδήλωσης.    
Σας ενημερώνουμε ότι η επιτροπή της εκκλησίας προτίθεται να καταθέσει ένα ποσό προς  κάλυψη αυτών των εξόδων και την οποία ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Σημειώστε ότι το ποσόν το οποίο θα προκύψει από την καταθέσεις αυτές θα είναι ξεχωριστό κονδύλι το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του χωριού.
Επαναλαμβάνουμε και πάλι και για να μη παρεξηγηθούμε ότι δεν υπάρχει καμία απαίτηση για  κατάθεση χρημάτων από τα μέλη του συλλόγου, απλά πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια ( και  όποια άλλη εκδήλωση – προσπάθεια  του συλλόγου μας) θα στεφθεί με επιτυχία, μόνο με την προσφορά  και την καλή διάθεση του καθ’ ενός μας.
Μετά το πέρας των εργασιών στον καφενέ του χωριού  θα προσφερθεί γεύμα  από τις εθελόντριες κυρίες του χωριού και από τον σύλλογο.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει η εκδήλωση αυτή και να αποδείξουμε όλοι μας ότι όταν είμαστε ενωμένοι και προπαντός  μονοιασμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.
Περιμένουμε λοιπόν τις συμμετοχές σας έως τις 12 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα .
Τέλος σημειώστε ότι αν κάποιος αδυνατεί να παρευρεθεί ο ίδιος μπορεί να στείλει αντιπρόσωπο.
Επίσης μετά το πέρας των εργασιών και για λόγους διαφάνειας και επιβράβευσης θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τα ονόματα των εθελοντών καθώς και το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί από τις προσφορές των μελών και φίλων του συλλόγου καθώς και της εκκλησίας.
Ο λογαριασμός κατάθεσης του συλλόγου είναι ο ΙΒΑΝ GR35 0140 4730 4730  0210 1100 632. της τράπεζας ΑΛΦΑ.
Την συμμετοχή σας μπορείτε να την στείλετε με εμαιλ η να την δηλώσετε προσωπικά η τηλεφωνικά στον γραμματέα του συλλόγου Βαμβακερή Μανώλη τηλ.6938039300 και ο όποιος θα είναι και ο υπεύθυνος  για την κατάρτιση  των ομάδων εργασίας σύμφωνα με τις συμμετοχές , όπως και ο συντονιστής των ομάδων εργασίας των εθελοντών  για να μην υπάρχουν  παρεξηγήσεις και παράπονα .
Η συμμετοχή και ο συντονισμός των εθελοντριών του χωριού σχετικά με τα φαγητά, και την προετοιμασία τους θα γίνει από την πρόεδρο του συλλόγου κα. Σταματικη – Κουλιτσα Κωνσταντίνου  τηλ  6945134531.
Επίσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπως  στον αντιπρόεδρο κ. Ιωσήφ Γκιζη τηλ 6977217061 η στον Ταμία του συλλόγου κ. Βιδάλη  Νατσιο τηλ 6946467272 και στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε επίσης αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογαριασμό κατάθεσης .
Επίσης στην Τήνο θα παρευρίσκεται και ο έφορος του συλλόγου κ. Βλάσης Λεβαντίνος τηλ 6972662405 στον οποίο μπορείτε επίσης   να δηλώνεται την συμμετοχή σας.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από συνεννόηση την οποία είχαμε  με τον τοπικό του δήμου  κ. Νίκο Δελλατόλα μας υποσχέθηκε ότι θα γίνει  από τα συνεργεία του Δήμου  ο καθιερωμένος ετήσιος  καθαρισμός των βασικών και εσωτερικών δρόμων του χωριού ,το άσπρισμα του χωριού και το κλάδεμα των πικροδαφνών .
Επίσης μας ενημέρωσε,  σχετικά με το έργο της Β! εισόδου του χωριού ότι είναι σε εξέλιξη από πλευράς του Δήμου η ανάθεση του έργου σε εργολάβο ούτως ώστε να ξεκινήσει το έργο .

Τέλος σας ζητούμε συγγνώμη αν σας κουράσαμε με την  μακροσκελή επιστολή αλλά ήταν απαραίτητο να εξηγήσουμε κάποια πράγματα με ποιο λεπτομερή τρόπο.

Υ.Γ Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία του συλλόγου θα είναι η αρχή, στην προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλουμε όλοι μας, ώστε τα μονοπάτια αυτά, να παραμένουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο προσβασιμότητας και καθαριότητας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο



        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΚΟΥΛΑ      ΒΑΜΒΑΚΕΡΗΣ  ΜΑΝΟΣ
               

                Πρόεδρος              Γραμματέας
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας