Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Τήνος: Διακοπές στο ωραιότερο νησί των Κυκλάδων

 
Ο επισκέπτης θα ανακαλύψει το φυσικό κάλλος ενός ανάγλυφου μοναδικού τοπίου σπάνιας ομορφιάς, τις υπέροχες αμμουδερές παραλίες που με τις σύγχρονες υποδομές τους μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη, αλλά και τις ερημικές αμμουδιές για ρομαντικές μοναχικές βουτιές που περιβάλλουν όλο το νησί. 
Μπορεί να εξερευνήσει το βυθό, να κάνει wind surfing ή απλά να απολαύσει με ένα καραβάκι τον γύρο του νησιού σε μιαν ημερήσια εκδρομή Σπάνιες διαδρομές μονοπατιών υπάρχουν για τους λάτρεις της πεζοπορίας, αλλά και περιηγήσεις σε διάφορα σημεία του νησιού για να απολαύσει κανείς την ποικιλία των τοπικών προϊόντων και των ιδιαίτερων παραδοσιακών εδεσμάτων.
Η Τήνος είναι γνωστή ως νησί του πολιτισμού και του πνεύματος. Σπουδαίοι εικαστικοί καλλιτέχνες διεθνούς φήμης έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη παράδοση στην γλυπτική και τη ζωγραφική. Έργα τους μπορεί να θαυμάσει κανείς στα πολλά και σημαντικά μουσεία τέχνης και πολιτιστικής κληρονομιάς που διαθέτει το νησί. Η σπάνια αρχιτεκτονική της Τήνου αποτυπώνεται κυρίως στα δεκάδες διάσπαρτα μοναδικά χωριά της και στους βενετσιάνικους περιστεριώνες της. Τα δεκάδες διάσπαρτα σε όλο το νησί, μοναδικά χωριά αποζημιώνουν με τον συναρπαστικότερο τρόπο τις πλέον απαιτητικές προσδοκίες του επισκέπτη για αξέχαστες διακοπές, και καθιστούν την Τήνο ένα όνειρο που όλοι θέλουν να ξαναζήσουν…
Στον Άγιο Ρωμανό, σε μιαν από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, δεσπόζουν δυο νεόδμητα οικήματα, κτισμένα σε σύγχρονο ύφος και λιτές γραμμές που αντικαθρεφτίζουν την αρχιτεκτονική του τοπίου και ανταποκρίνονται στις πλέον απαιτητικές προσδοκίες για μιαν ειδυλλιακή παραμονή.

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας