Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΠΟΛΥΠΛΗΘΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                                Τήνος, 17/5/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139

ΠΟΛΥΠΛΗΘΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
          
Tην Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στο κτίριο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, όλων των πολιτιστικών φορέων του νησιού μας, ανταποκρινόμενοι στις προσκλήσεις του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου και της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων. Στη συνάντηση μετείχαν παραπάνω, από 40 πολιτιστικοί φορείς, οι οποίοι έλαβαν κατά σειρά το λόγο.

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων Μανώλης Σκαρής καλωσόρισε τους εκπροσώπους των φορέων, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή, πρότεινε συνεργασία και την κατά μήνα συνάντηση όλων  στο κτίριο της  Αδελφότητας, από τον Οκτώβριο 2017. Η πρόταση έγινε αποδεκτή, από τους μετέχοντες στη συνάντηση εργασίας εκπροσώπους των φορέων.
        Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς» και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού του Δήμου Τήνου Μανώλης Σώχος επιδοκίμασε την αθρόα  συμμετοχή των φορέων, τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας στα θέματα του Πολιτισμού και ευχήθηκε στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Αδελφότητας, καρποφόρα και επιτυχή δράση. Στην κύρια ομιλία του ανέπτυξε το θέμα: «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ», ξεδιπλώνοντας το σχέδιο δράσης του Τμήματος Πολιτισμού Δήμου Τήνου, σύμφωνα με τα εντελλόμενα καθήκοντα και αρμοδιότητες, που του ανατέθηκαν, από τον Δήμαρχο Τήνου, Σίμο Ορφανό.
            Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τήνου Ευγενία Αλοιμόνου αναφέρθηκε στον επιτυχημένο θεσμό του «Φεστιβάλ Τήνου», στη φετινή δυναμική του παρουσία και υποσχέθηκε ότι το Φεστιβάλ θα αγκαλιάσει όλη την Τήνο. Χαιρετισμούς-μηνύματα απηύθυναν ο Καλλιτεχνικός Δ/ντής του Φεστιβάλ, Θέμης Ροδαμίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παντελής Αρμάος, ο Προϊστάμενος των Μουσείων του Π.Ι.Ο. Πειραιώς Ανδρέας Λαπούρτας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Δημήτρης Πολιτόπουλος, ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών Ιάκωβος Ρήγος, οι Πολιτευτές Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας και Βιργινία Μπαϊμπά και όλοι οι εκπρόσωποι των Συλλόγων μας.
Στη συνάντηση τονίστηκε ο έγκαιρος προγραμματισμός των πολιτιστικών εκδηλώσεων και η αναγκαιότητα ύπαρξης Συντονιστικού Οργάνου εκ μέρους του Δήμου Τήνου, το οποίο με ευθύνη του Τμήματος Πολιτισμού και τη συμμετοχή του Φεστιβάλ  και εκπροσώπων ( εφ όσον το επιθυμούν ) των Μουσείων  Μαρμαροτεχνίας και Τσόκλη και των Συλλόγων της Τήνου, με αποστολή του, την καταγραφή και συντονισμό  όλων των εκδηλώσεων, με αλληλογραφία, τηλεφωνική επικοινωνία, ηλεκτρονικά και με συγκεντρώσεις των φορέων. Η συνάντηση των πολιτιστικών φορέων του νησιού μας υπήρξε επιτυχής και εποικοδομητική. Η ομόθυμη θέληση προσφοράς, υπηρέτησης του πολιτισμού και της παράδοσης της Τήνου εγγυάται το καλύτερο πολιτιστικό αύριο του τόπου μας.

            
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας