Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2017     
 Η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), οι Ομοσπονδίες Εμπορικών Συλλόγων και οι Εμπορικοί Σύλλογοι της χώρας, ανάμεσα σε αυτούς και ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο μέτρο της κυβέρνησης που αφορά στο άνοιγμα των καταστημάτων 30 Κυριακές το χρόνο, αποφάσισαν το  

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2017. 
  Η Κυριακή της 7 ης  Μαΐου είναι η πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου και σύμφωνα με τη νομοθεσία τα καταστήματα όλης της Ελλάδας μπορούν να είναι ανοιχτά. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε τη συγκεκριμένη Κυριακή να κινητοποιηθούν οι έμποροι και οι φορείς που τους εκπροσωπούν. 
  Η Ε.Σ.Ε.Ε. τονίζει σε εγκύκλιό της: 
«Η κυβέρνηση και η τρόικα μοιάζει να αγνοούν την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας και φαίνεται να εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα και πολυεθνικές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου. 
   Οι Εμπορικοί Σύλλογοι, οι Ομοσπονδίες μας και η ΕΣΕΕ δεν παλέψαμε 6 χρόνια για το κορυφαίο αυτό θέμα, ώστε να τα παρατήσουμε τώρα. Η απελευθέρωση σε συγκεκριμένες - μεγάλες- περιοχές θα προκαλέσει αλυσιδωτή αντίδραση, με ορατό αποτέλεσμα τις 52 εργάσιμες 
Κυριακές του χρόνου. Μία τέτοια επιλογή το μόνο που θα πετύχαινε θα ήταν η άμεση αναδιανομή του ήδη περιορισμένου, λόγω κρίσης και ύφεσης, τζίρου προς όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων και η εξαγωγή κεφαλαίων που με αιματηρές θυσίες και capital controls προσπαθεί η χώρα και η κοινωνία της να κρατήσουν στην εθνική οικονομία.  
Η ΕΣΕΕ αποφάσισε στο πλαίσιο αυτό πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή 7 Μαΐου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις που λαμβάνονται για εμάς χωρίς εμάς. 
Ταυτόχρονα, η ΕΣΕΕ ζήτησε από όλο τον πολιτικό κόσμο της χώρας να λάβει σαφή θέση απέναντι στην απελευθέρωση των Κυριακών! Ήρθε η ώρα να μετρήσουμε τους φίλους μας και τους εχθρούς μας»                                             
                                                     Με εκτίμηση 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ 
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ 

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

      ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                   ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ 
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας