Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου 1821


                       ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                                  THNOΣ:       16/03/2017
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ                      Aρ. Πρωτ  :  Oικ.: 29120 / 835
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης  ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
&
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ


    Γενικός σημαιοστολισμός από τις 08:00  της Πέμπτης 23 Μαρτίου μέχρι τη δύση του ηλίου του Σαββάτου 25 Μαρτίου των Δημοσίων Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών,  οικιών και ελλιμενισμένων πλοίων.
    Φωταγώγηση όλων των ανωτέρω αναφερομένων καταστημάτων, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.


ΤΕΤΑΡΤΗ  -  22  ΜΑΡΤΙΟΥ  2017

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΩΡΑ 6:30μ.μ. –  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ: Εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα του σχολείου.                                         

        Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου κ. Γιαγιάς Ιωάννης.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Απέργης Ιάκωβος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άνδροβικ Λουκρητία, κ. Αρμαός Παντελεήμων, και κ. Ζαλώνης Ιωάννης.
.
ΠΕΜΠΤΗ  -  23 ΜΑΡΤΙΟΥ  2017

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΩΡΑ 11:00π.μ. – ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ : Κλειστή εορταστική εκδήλωση.

ΩΡΑ 12:00π.μ. – 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝΟΥ - Εορταστική εκδήλωση με θέμα : «Το τρελοβάπορο του Ελύτη στην επανάσταση του 1821».

    Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν η Αντιδήμαρχος κα. Δεληγιάννη Νατάσα  και το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Κρητικός Ευάγγελος.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΩΡΑ 08:30π.μ. - 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΝΟΥ -  Ανοιχτή εορταστική εκδήλωση των νηπίων.

        Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου κ. Γιαγιάς Ιωάννης.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τζες Γεώργιος και ο          κ. Γκίζης Νικόλαος.

ΩΡΑ  9:00π.μ. – ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ -  Κλειστό εορταστικό πρόγραμμα με θέμα «Χαρτογραφώντας … με την πένα του Ρήγα», περιλαμβάνοντας εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ι.Τ.Η.Π..

ΩΡΑ 09:00π.μ. - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ -  Ανοιχτή εορταστική εκδήλωση.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άνδροβικ Λουκρητία,     κ. Αρμάος Παντελεήμων, κ. Ξενόπουλος Αντώνιος, κ. Ζαλώνης Ιωάννης, καθώς κι ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλλονής κ. Κουκουλάς Πέτρος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Καλλονής.

ΩΡΑ 09:00π.μ. - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ & ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΥΡΓΟΥ - Κοινή ανοιχτή εορταστική εκδήλωση.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει Ο Αντιδήμαρχος κ. Οριάνος Φίλιππος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σώχος Εμμανουήλ και ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου.
ΩΡΑ 9:00π.μ. -  2ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝΟΥ -  Εορταστική εκδήλωση.

 Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει η Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιάννη Νατάσα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τήνου κ. Μαρκουίζος Ιωάννης και το μέλος της Δημοτικής Ενότητας Τήνου κ. Δεσύπρης Ιουλιανός.

ΩΡΑ  09:00π.μ.  -  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΕΝΗΣ -  Κλειστή εορταστική εκδήλωση των νηπίων.

ΩΡΑ 09:00π.μ. - 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΝΟΥ -  Κλειστή εορταστική εκδήλωση – Εικαστικό Εργαστήρι με θέμα «Το κρυφό σχολειό».

ΩΡΑ 10:00π.μ.  -  1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΝΟΥ -  Κλειστή εορταστική εκδήλωση.

ΩΡΑ 10:30π.μ. -  3ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝΟΥ -  Εορταστική εκδήλωση.

 Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου           Τήνου-Άνδρου κ. Κορνάρος Ευάγγελος και το μέλος της Δημοτικής Ενότητας Τήνου κ. Κρητικός Ευάγγελος.

ΩΡΑ 10:30π.μ. - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΝΟΥ -  Εορταστική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Π.Ι.Ι.Ε.Τ..

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει η Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιάννη Νατάσα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ο κ. Αμοιραλής Φραγκίσκος,  κ. Βιδάλη Ειρήνη και, καθώς και το  μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Πρωτόπαπας Μιλτιάδης.

ΩΡΑ 10:40π.μ. – ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ & ΕΠΑΛ -  Κοινή εορταστική εκδήλωση.

 Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου κ. Γιαγιάς Ιωάννης και ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κροντηράς Παναγιώτης,   κ. Σανταμούρης Γεώργιος, και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Λούβαρης Νικόλαος και Κρητικός Ευάγγελος.

ΩΡΑ 12:30 - Με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής, οι μαθητές των σχολείων μεταβαίνουν στο Μνημείο  Πεσόντων στην  Πλατεία  Ελευθερίας, όπου θα λάβουν χώρα:
  1. Επιμνημόσυνη Δέηση.
  2. Κατάθεση στεφάνων από τους α) εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, β) εκπρόσωπο της Περιφέρειας Νοτίου, γ) Δήμαρχο Τήνου, δ) Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κ. Δωρόθεο β΄, πρόεδρο  της Διοικούσης Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ, ε) Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, στ) Λιμενάρχη Τήνου, ζ) Προϊστάμενο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τήνου, η) μαθητές σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τήνου, θ) νήπια Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού.
  3. Προσκλητήριο Νεκρών με αναγγελία των ονομάτων από τους μαθητές της 3ης τάξης Γενικού Λυκείου Απέργη Νικόλαο και Δεσύπρη Ιωάννη.
  4. Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Πεσόντων.
  5. Εθνικός Ύμνος.

ΩΡΑ 13:00 - Παρέλαση των μαθητών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού μας κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Σειρά Παρέλασης: Νήπια Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού «Ειρήνης», 1ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο Δημοτικό Σχολείο, Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου, Γυμνάσιο, Επαγγελματικό Λύκειο, Γενικό Λύκειο.
Η Φιλαρμονική κατά την παρέλαση θα λάβει θέση πάνω στο πεζοδρόμιο, απέναντι από την εξέδρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Τέλεση Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθεόυ Β΄, μετα της ακολουθίας της Δ΄ στάσης των Χαιρετισμών της Θεοτόκου,………………………………………………...  .ώρα : 7:00 μ.μ
Τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας,………………………………… ώρα: 11:00μ.μ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
Χαρμόσυνη Κωδωνοκρουσία όλων των εκκλησιών. Εωθινό από τη Φιλαρμονική του Π.Ι.Ι.Ε.Τ ανά την πόλη……………….ώρα : 7:30 π.μ
Έπαρση της σημαίας στην Πλατεία Παντανάσσης,…….ώρα : 8:00 π.μ
------------------------------------------------------------------------------------------

Τέλεση όρθρου Ιεράς Πανηγύρεως,…………………….ώρα : 7:00 π.μ
Τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου –Τήνου Δωροθέου Β΄, ……………………………………………………………… ώρα: 9:00 π.μ
Τέλεση Πανηγυρικής Δοξολογίας για την Εθνική Εορτή της 2ηης Μαρτίου,…………………………………………………..ώρα :10:30 π.μ
Λιτάνευση της Πανσέπτου Εικόνος της Μεγαλόχαρης στην πόλη της Τήνου, δέηση από της εξέδρας της Πλατείας Παντανάσσης και εκφώνηση του πανηγυρικού από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Πρόεδρο της Διοικ. Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ,………………………………………………..….ώρα:10:45 π.μ
Μεθεόρτιος εσπερινός, …………………………………….ώρα :6:00 μ.μ     
------------------------------------------------------------------------------------------

Παιάνιση της Φιλαρμονικής στην Πλατεία Παντανάσσης, ώρα:18:30μ.μ.
Υποστολή της Σημαίας από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου, μεταφορά της στο Δημαρχείο και παράδοσή της στον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Ανδρου κ. Κορνάρο Ευάγγελο και στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Μαρκουίζο Ιωάννη .
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν όλα τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  -  24  ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΟΥ
ΩΡΑ 10:00  -  Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Τριαντάρου.
ΩΡΑ 10:15  -  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Βιδάλης Κωνσταντίνος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τζες Γεώργιος και κ. Λούβαρης Εμμανουήλ, καθώς κι ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τριαντάρου κ. Λούβαρης Δημήτριος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Τριαντάρου.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΩΡΑ 10:00  -  Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Καλλονής και καταθέσεις στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Καλλονής με συμμετοχή των μαθητών του Νηπιαγωγείου Εξωμβούργου.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αρμάος Παντελεήμων,         κ. Άνδροβικ Λουκρητία, κ. Ξενόπουλος Αντώνιος, κ. Ζαλώνης Ιωάννης, καθώς κι ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλλονής κ. Κουκουλάς Πέτρος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Καλλονής.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΑΛΑΤΑΔΟΥ
ΩΡΑ 10:15   -  Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Φαλατάδου.
ΩΡΑ 10:25   -  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

        Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου κ. Γιαγιάς Ιωάννης.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Βιδάλης Κωνσταντίνος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τζες Γεώργιος και κ. Λούβαρης Εμμανουήλ, καθώς κι ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας  Φαλατάδου κ. Κουμαριανός Ιωάννης και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Φαλατάδου.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΗΣ
ΩΡΑ 10:15  -  Δοξολογία Αγ. Αντωνίου Στενής.
ΩΡΑ 10:45  -  Δοξολογία Αγ. Νικολάου Στενής.
ΩΡΑ 11:10 - Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων με συμμετοχή των νηπίων του Νηπιαγωγείου Στενής.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Απέργης Ιάκωβος, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι κ. Ζαλώνης Ιωάννης και κ. Βιδάλη Ειρήνη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στενής κ. Ζαλώνης Στέφανος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Στενής, καθώς κι ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Νομικού Προσώπου κ. Γιαννισόπουλος Ζαχαρίας.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩΜΗΣ
ΩΡΑ 10:30  -   Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Κώμης.
ΩΡΑ 10:45 -  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων με συμμετοχή των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου .

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άνδροβικ Λουκρητία,           κ. Αρμάος Παντελεήμων, κ. Ξενόπουλος Αντώνιος, κ. Ζαλώνης Ιωάννης, καθώς κι η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώμης κ. Δενεκαρία Μαρία και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Κώμης.ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΤΙΚΑΔΟΥ
ΩΡΑ 10:30π.μ.  -  Δοξολογία στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Κτικάδου.
ΩΡΑ 10:45π.μ.  -  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αρμάος Παντελεήμων και           κ. Ξενόπουλος Αντώνιος, καθώς κι ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου κ. Φώσκολος Λαυρέντιος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Κτικάδου.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΑΝΗΣ
ΩΡΑ 10:30π.μ.  -  Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καρδιανής.
ΩΡΑ 10:45π.μ.  -  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Οριάνος Φίλιππος,  ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Καρδιανής κ. Πανώριος Νικόλαος και το μέλος της Δημοτικής. Κοινότητας Πανόρμου κ. Καγιώργης Φραγκίσκος.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΣΤΕΡΝΙΩΝ
ΩΡΑ 12:00μ.μ.  -  Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Υστερνίων.
ΩΡΑ 12:25μ.μ.  -  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Οριάνος Φίλιππος, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σώχος  Εμμανουήλ,  κ. Λούβαρης Εμμανουήλ και ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Υστερνίων κ. Μαλακατές  Ιάκωβος.

ΟΙΚΙΣΜΟΙ  ΜΟΥΝΤΑΔΟΥ - ΚΑΡΥΑΣ
ΩΡΑ  16:00    -   Δοξολογία στον Ιερό Ναό  Αγίου Ιωάννου Μουντάδου.
ΩΡΑ 16:20  - Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στα μνημεία Ηρώων Πεσόντων Μουντάδου και Καρυάς.

Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου, κ.  Γιαγιάς Ιωάννης.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τζες Γεώργιος,                 κ. Λούβαρης Εμμανουήλ, καθώς κι ο Πρόεδρος της Δημοτικής  Κοινότητας Τήνου κ. Μαρκουίζος Ιωάννης.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΩΝ
ΩΡΑ 17:00  -  Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Δύο Χωρίων.
ΩΡΑ 17:15  -  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

         Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τζες Γεώργιος,                κ. Λούβαρης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της Δημοτικής  Κοινότητας Τήνου κ. Μαρκουίζος Ιωάννης, καθώς κι ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Δύο Χωρίων κ. Ρήγος Πέτρος.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
ΩΡΑ 17:00  -   Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αγαπητού Αγάπης.
ΩΡΑ 17:15  -   Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Τη δημοτική αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος Απέργης Ιάκωβος, οι Δημοτικοί Σύμβρουλοι κ. Άνδροβικ Λουκρητία, κ. Αρμάος Παντελεήμων, κ. Ζαλώνης Ιωάννης, καθώς κι η εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Αγάπης  κ. Δελατόλα Μαρία.


ΣΑΒΒΑΤΟ  -  25   ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΝΟΡΜΟΥ
ΩΡΑ 11:00   -  Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου.
ΩΡΑ 11:15   -  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο  Ηρώων Πεσόντων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν τα νήπια του Νηπιαγωγείου Πύργου, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύργου και οι μαθητές της Προπαρασκευαστικής Σχολής Καλών Τεχνών Πανόρμου.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει  ο Αντιδήμαρχος κ. Οριάνος Φίλιππος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σώχος Εμμανουήλ και κ. Ξενόπουλος Αντώνιος καθώς κι ο πρόεδρος της Δημοτικής  Κοινότητας  Πανόρμου κ. Πρίντεζης Σωτήριος και  τα μέλη της  Τοπικής  Κοινότητας Πανόρμου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ
ΩΡΑ 17:30- Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καθολικών Τήνου.
       Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν οι Αντιδήμαρχοι κ. Βιδάλης Κωνσταντίνος και κ Απέργης Ιάκωβος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Νομικού Προσώπου κ. Ψάρρος Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κροντηράς Παναγιώτης, κ. Αμοιραλής Φραγκίσκος, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου κ. Μαρκουϊζος Ιωάννης.


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΟΥ
ΩΡΑ 18:00  -  Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Κάμπου.
ΩΡΑ 18:15  -  Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων.

Θα παραστεί ο Έπαρχος Τήνου, κ.  Γιαγιάς Ιωάννης.
Τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος κ. Απέργης Ιάκωβος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άνδροβικ Λουκρητία, κ. Αρμάος Παντελεήμων, κ. Ξενόπουλος Αντώνιος καθώς κι ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Κάμπου κ. Δελατόλας Νικόλαος.

    Τελετάρχης των εκδηλώσεων ορίζεται ο κ. Ευάγγελος  Περιβολαράκης, Διευθυντής Γυμνασίου Τήνου βοηθούμενος από τον κ. Σιώτη Παναγιώτη, Γυμναστή.
Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:
1. Τα της οργάνωσης του χώρου της παρέλασης  ο Δήμος Τήνου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου.
2. Τα της  διάθεσης της Φιλαρμονικής το Π.Ι.Ι.Ε.Τ καθώς και της μεγαφωνικής κάλυψης.
3. Τα της τάξεως το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου και το Λιμεναρχείο Τήνου.

    Υπεύθυνος για την ορθή εφαρμογή του Προγράμματος ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Κουκοβίνης,  Προϊστάμενος Τμήματος Διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου.


Ο ΕΠΑΡΧΟΣ  ΤΗΝΟΥ
  Κοινοποίηση:
     1.Ιερά Μητρόπολη Σύρου
     2.Αρχιερατική Επιτροπεία Ιεράς Νήσου Τήνου             ΓΙΑΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
     3. Καθολική Αρχιεπισκοπή Τήνου- Νάξου

 


Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας