Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Παραμένει στην Τήνο το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                             Τήνος, 14/02/2017

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139

  Παραμένει στην Τήνο το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης

Ο  Δήμος Τήνου συμμεριζόμενος την αγωνία εκατοντάδων επαγγελματιών, φορέων, εργαζομένων και γενικά όλου του Τηνιακού λαού που αρνείται να απεμπολεί τα δικαιώματα  του αμαχητί, δια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Σιώτου, πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα συνάντηση στην Αθήνα με στελέχη τόσο του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης όσο και του ΕΦΚΑ, προκειμένου να λειτουργήσει γραφείο ΕΦΚΑ στην Τήνο.
Είχε προηγηθεί  μια σειρά επικοινωνιών με εργαζόμενους και επαγγελματίες οι οποίοι μας είχαν μεταφέρει την αγωνία τους και  τους προβληματισμούς του.
Ας μην ξεχνάμε
και το πρόσφατο από 15/2/2017 δημοσίευμα του επίσης ευαισθητοποιημένου ηλεκτρονικού  εντύπου TINOS TODAY που ανέφερε επί λέξη «Το νέο ασφαλιστικό σύστημα είναι εδώ και τυπικά από την ερχόμενη Δευτέρα μπαίνει σε ισχύ. Ένα σύστημα που σίγουρα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση. Στο θέμα μας όμως, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει στο νησί της Τήνου γραφείο για το νέο ασφαλιστικό σύστημα. Με μια μικρή αναζήτηση διαπιστώσαμε πως γραφεία για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής  Ασφάλισης θα υπάρχουν στη Σύρο, στη Νάξο και στη Σαντορίνη».
Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επέστρεψε με σαφείς και ρητές διαβεβαιώσεις ότι όχι μόνο θα παραμείνει το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Τήνου αλλά θα αναβαθμιστεί σε Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης Τήνου με διευρυμένες αρμοδιότητες, ήτοι πληροφόρηση, χειρισμός μητρώου ασφαλισμένων, χειρισμού θεμάτων υπαγωγής ασφάλισης κλπ., εξυπηρετώντας έτσι, σε μεγάλο βαθμό του Τήνιους πολίτες.

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας