Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Παρούσα η Τήνος στην εκδήλωση για την απονομή του τίτλου "European Region of Gastronomy 2019", στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                     Τήνος, 27/01/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139


Παρούσα η Τήνος στην εκδήλωση για την απονομή  του τίτλου "European Region of Gastronomy 2019", στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.





Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, στην Αθήνα, έγινε στις 25 Ιανουαρίου 2017 η απονομή του τίτλου "European Region of Gastronomy 2019", στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Πρόκειται για μια μεγάλη διάκριση που φέρνει τη γαστρονομία των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στην κορυφή της Ευρώπης και συγχρόνως αναδεικνύει  το γαστρονομικό μας  πλούτο, τον πολιτισμό και τα περίφημα τοπικά προϊόντα των νησιών μας, δημιουργώντας έτσι ουσιώδες συστατικό της ταξιδιωτικής εμπειρίας που θέλει να ζήσει ο εν δυνάμει επισκέπτης μας.

Η Τήνος
ήταν παρούσα στη γιορτή αυτή με τον Έπαρχο Τήνου Γιάννη Γιαγιά, την Αντιδήμαρχο Τήνου Αναστασία Δεληγιάννη, τη Δημοτική Σύμβουλο  Ευγενία Αλοιμόνου,  τον Ανδρέα Τσιμέκη, την  Πετρίνα Κολλάρου και τον Παναγιώτη Ψάρρο εκ μέρους του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου, τον Ηλία Σιγάλα εκ μέρους του Συνδέσμου των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου Καταγόμενων,  τον Μάρκο Αλβέρτη εκ μέρους του Συλλόγου των Απανταχού Φαλαταδιανών, τον  Μιχάλη Σκλάβο   εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετοφωλιανών, την Μάγια Τσόκλη για τη Μπύρα ΝΗΣΟΣ, την Ζωζεφίνα Δελατόλα, τον  Φίλιππο Φόρτωμα και   τον Γιώργο Απέργη

           


Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας