Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε η 35η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Τήνου.

ΔΗΜΟΣ THNΟΥ                                                                     Τήνος, 31/01/2017
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                   
Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 
ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε η 35η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Τήνου

           Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, ολοκληρώθηκε το προηγούμενο τριήμερο 27, 28 και 29 Ιανουαρίου η 35η  Αιμοδοσία εις μνήμη Νικολάου Κορνάρου τ. Δημάρχου Τήνου, την οποία διοργάνωσε ο  Δήμος Τήνου σε συνεργασία με το κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ» την Τήνου.

            Η αιμοδοσία διεξήχθη στο Ενοριακή Αίθουσα του Αγίου Ιωάννου της Τοπικής Κοινότητας Κώμης, στην Ενοριακή Αίθουσα του Αγίου Νικολάου της Τοπικής Κοινότητας Στενής και στο Κέντρο Υγείας Τήνου και συμμετείχαν συνολικά
326 άτομα.

            Ο Δήμος Τήνου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς όλους τους αιμοδότες συμπολίτες μας, που με τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της αιμοδοσίας έδειξαν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπό τους, μιας και η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μεγαλύτερη ένδειξη φιλαλληλίας και αλτρουισμού.

            Ευχάριστη έκπληξη για όλους μας ήταν η συμμετοχή νέων παιδιών, νέων αιμοδοτών που με το χαμόγελο στα χείλη και την λάμψη της προσφοράς στα μάτια πρόσφεραν αίμα, δηλώνοντας καθαρά ότι ο  σπόρος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο έχει ήδη φυτευτεί.  

Η Αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι τη σημασία αυτής της ανιδιοτελούς προσφοράς. Το να δίνει κανείς δέκα λεπτά από το χρόνο του για να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του είναι το μεγαλύτερο δώρο ζωής.

Πρέπει να γίνει συνείδηση ότι οι καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας για αίμα είναι μεγάλες και υπερβαίνουν την μέχρι τώρα προσφορά. Και κυρίως ότι δεν θα πρέπει να φτάσει το κακό στην πόρτα μας για να ευαισθητοποιηθούμε.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Τήνου για το δώρο ζωής που προσφέρουν ανιδιοτελώς στους συνανθρώπους τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο και στη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας καθώς και στην Εθελοντική Ομάδα του Συλλόγου Στήριξης Κέντρου Υγείας Τήνου «Νικόλαος Κόγκος», για τη συνδρομή τους.
Επίσης ευχαριστούμε τα καταστήματα «ΠΙΚ-ΝΙΚ», «ΑΡΟΔΟ» και «PRAΝΖΟ» για την προσφορά τους κατά την παραμονή του κλιμακίου αιμοδοσίας στο νησί μας.  

Το επόμενο ραντεβού στο τέλος του ΙΟΥΝΙΟΥ του 2017 και στόχος μας η όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση και με νέους αιμοδότες!!!!!!!!!!!

            ΓΙΝΕ  ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ    
   

Ο Δήμαρχος Τήνου


Σίμος Ορφανός













Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας