Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Στο Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου...Η καλή μέρα…. από το πρωινό φαίνεται

Η καλή μέρα…. από το πρωινό φαίνεται
Μετά τη θεωρία ακολουθεί η πράξη! Έτσι και το Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου  , ύστερα από την ενημέρωση και τις συμβουλές της διατροφολόγου Ελίζας Γιαννησοπούλου , ετοίμασε , με τη βοήθεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ένα υγιεινό πρωινό, το οποίο περιελάμβανε: γάλα φρέσκο ,δημητριακά ολικής άλεσης , σπιτικές μαρμελάδες , μέλι ,μαύρο ψωμί , κουλούρι Θεσσαλονίκης και δυο φρούτα, μήλο και μπανάνα. Ο διάδρομος  του σχολείου μετατράπηκε σε  τραπεζαρία και οι δάσκαλοι σερβιτόροι.   
Όμως μετά από το λουκούλλειο
γεύμα , σειρά είχε και το επιδόρπιο. Επισκεφτήκαμε  λοιπόν , το εργαστήριο του κ. Χάλαρη στον Τριπόταμο . Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πως παρασκευάζονται η σοκολάτα και τα κουλουράκια. Μάθανε  ότι η σοκολάτα σε μικρές ποσότητες είναι ευεργετική για τον οργανισμό καθώς και τη σωστή ώρα κατανάλωσης της. Έπειτα ακολούθησε η δοκιμή της. Ήταν τέλεια!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τήνου  που μας πρόσφερε το γάλα και το τυρί , τον κ. Μωραΐτη που έχει τον φούρνο στη Στενή και μας πρόσφερε το ψωμί  και τέλος την οικογένεια Χάλαρη , για την άψογη φιλοξενία της  και τα γλύκα που μας κέρασε.













Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας