Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί από το "Βοήθεια στο Σπίτι"


Πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 15 Οκτωβρίου – 15 Νοεμβρίου 2016 σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί, οι επισκέψεις των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Τήνου, στους οικισμούς του νησιού μας προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον ετήσιο εμβολιασμό κατά του ιού της γρίπης στους ενδιαφερόμενους.
Εκτός των ωφελουμένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», εμβολιάστηκαν φέτος περισσότερα από 60 άτομα, ορισμένα μάλιστα για πρώτη φορά. Παράλληλα αρκετά άτομα εμβολιάστηκαν και με το νέο εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου που έχει δράση εφ’ όρου ζωής.
Από την πολύχρονη
εμπειρία μας προκύπτει, ότι οι προληπτικού χαρακτήρα δράσεις του προγράμματος φέρουν θετικό αντίκτυπο σε πολλαπλάσιο αριθμό συμπολιτών μας, καθώς ακόμα και αν οι ενδιαφερόμενοι πραγματοποίησαν μέσω διαφορετικών φορέων ή άλλων επαγγελματιών υγείας τα εμβόλια, η οργανωμένη δράση του προγράμματος τους βοηθά να ευαισθητοποιηθούν σχετικά και να μην αμελήσουν αυτό το σημαντικό μέσο πρόληψης πριν την έναρξη του χειμώνα.
Ιδιαίτερα φέτος, θετική συγκυρία αποτέλεσε το γεγονός ότι η έναρξη των εμβολιασμών συνέπεσε με την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου στις 15 Οκτωβρίου, όπου με επιστημονικό τρόπο δόθηκαν διευκρινίσεις και συμβουλές για την ορθή χρήση των εμβολίων και των αντιβιοτικών.

Ευχόμαστε καλή υγεία σε όλους, υπενθυμίζουμε ότι οι πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού πιθανά χρειάζεται να προβούν σε επαναληπτική δόση για τη πραγματοποίηση της οποίας, μετά τη σχετική συνεννόηση με τον θεράπων ιατρό, μπορούν να καλούν στο υπηρεσιακό τηλέφωνο του προγράμματος (6934121362).  
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας