Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Φεστιβάλ Τήνου: Συνεχίζεται η Έκθεση ζωγραφικής "Αναζητώντας την κρυμμένη χαρά…"

Αναζητώντας την κρυμμένη χαρά…” με θέα στο Αιγαίο

Ξεκίνησε η Έκθεση ζωγραφικής "Αναζητώντας την κρυμμένη χαρά…" της Δάφνης Κωστοπούλου στην Γκαλερί ARTdovecotes στο Κτήμα Δήλες & Ρηνειές στην Τήνο.
Η έκθεση ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου και θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.

Στα έργα της Δάφνης Κωστοπούλου κυριαρχούν ο ήλιος και η θάλασσα… η χαρά, η αρμονία και η ευτυχία..! σε ένα υπέροχο σκηνικό στο Diles & Rinies Tinos Villas Resort σε ένα πανέμορφο νησί με μακρά παράδοση στην Τέχνη.
Οι επισκέπτες
θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν μία χαρούμενη καλοκαιρινή έκθεση και να απολαύσουν την απεριόριστη θέα στη θάλασσα σε χαλαρή ατμόσφαιρα που προσφέρει το bar restaurant της κεντρικής πισίνας του κτήματος.



H καλλιτέχνης για την Έκθεση

«Δουλεύοντας με τα χρώματα αισθάνομαι πιο ήρεμη, πιο χαρούμενη και μου αρέσει να πιστεύω πως τα έργα μου μπορούν να κάνουν το ίδιο και σε εσάς.

Σε έναν κόσμο γεμάτο δυσάρεστες ειδήσεις και άλυτα προβλήματα, όλοι έχουμε ανάγκη να αντλήσουμε ευχαρίστηση από κάπου. Η τέχνη έχει αυτή τη δύναμη. Μπορεί να μας ταξιδέψει στην αισιόδοξη πλευρά του εαυτού μας!

Με τη συγκεκριμένη σειρά έργων, δίνω ιδιαίτερη έμφαση στα χρώματα, σε συνδυασμούς που απελευθερώνουν και ελπίζω να σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια λίγη από την κρυμμένη σας χαρά!»


Δάφνη



The Artist



Με σπουδές Καλών Τεχνών στο Parsons School of Design και προϋπηρεσία στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, η Δάφνη Κωστοπούλου περνά σχεδόν κάθε μέρα στο στούντιο της DC artworks στην Αθήνα όπου μπορεί κανείς να τη δει να εργάζομαι πάνω σε πολλά διαφορετικά αντικείμενα, ανάλογα με την έμπνευση της. Φτιάχνει κοσμήματα κατά παραγγελία, ζωγραφίζει και σχεδιάζει, φτιάχνει κάρτες και μερικά εποχιακά αντικείμενα, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, κλπ. Όλα είναι χειροποίητα και αυτό είναι που της αρέσει περισσότερο. Να δημιουργεί νέα πράγματα! Μπορείτε να δείτε μερικές από τις τελευταίες δημιουργίες της στο www.dcartworks.com
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας