Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Γυρίσματα ταινίας στην Τήνο

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ                                                              Τήνος, 03/07/2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                            

Ταχ. Δνση: Ευαγγελιστρίας 72                                                 

ΤΗΛ:   2283360106                                                                     
ΦΑΞ:   2283360139


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο πλαίσιο της προβολής του νησιού μας ο Δήμος Τήνου στηρίζει ένα πρωτότυπο εγχείρημα.
Με αφορμή τον εορτασμό των 80 χρόνων της Σχολής Μωραΐτη, βοηθάμε στη δημιουργία μιας ταινίας μεγάλου μήκους με τη συμμετοχή μαθητών, γονέων, αποφοίτων και εργαζόμενων του Σχολείου. 
Η ταινία είναι σπονδυλωτή και αφηγείται τη ζωή δύο πρωταγωνιστών (αγόρι-κορίτσι) σε διάφορες ηλικιακές φάσεις.  Το σενάριο για την ηλικία των 18 περιλαμβάνει γυρίσματα σε ένα νησί όπου οι πρωταγωνιστές πάνε διακοπές. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν  έξι ημέρες κινηματογραφικών γυρισμάτων στην Τήνο από  Τρίτη 21 έως Δευτέρα 27 Ιουνίου. 
Την προσπάθεια αυτή στήριξαν πολλοί συμπολίτες μας παρέχοντας καταλύματα, διατροφή και άλλες υπηρεσίες: 

Σημαντική είναι η συνδρομή του ξενοδοχείου Porto Tango και του Γιάννη Δελώτη που έχει αναλάβει τη διαμονή των συντελεστών καθώς και των ξενοδοχείων Anthea και Aeolis Tinos Suites όπου φιλοξενήθηκαν οι ηθοποιοί. Στην προσπάθεια βοήθησε η εταιρεία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΒΙΔΑΛΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.» με παραχώρηση ποδηλάτων και οχημάτων για τα γυρίσματα, τo bar Κάκτος των αδελφών Ψάλτη, τα "Δύο Χωριά" του Βαγγέλη Δεσύπρη, ο "Μεγάλος Καφενές" του Αργύρη Ξυπολιτίδη, το "Μέλι Γάλα" του Ηλία και της Σοφίας Φιλιππούση, το Κολυμπήθρα Surf Club του Γιάννη Βιδάλη, το Cucina di Caruso του Δημήτρη Παπαζυμούρη και άλλοι συμπολίτες μας που παραχώρησαν τα σπίτια τους ή τα καταστήματα τους για να πραγματοποιηθούν γυρίσματα. 
Στο νησί φιλοξενήθηκαν συνολικά 15 άτομα, μεταξύ τους και οι ηθοποιοί και απόφοιτοι της Σχολής, Άλεξ Κάβδας και Άριελ Κωνσταντινίδη.
Τα οφέλη της δράσης αυτής για την προβολή του νησιού μας θα είναι πολλά και συγκεκριμένα θα έχουμε αναφορά στους τίτλους τέλους της ταινίας, banner στη μεγάλη πρεμιέρα, αναφορά στη συνέντευξη τύπου και στις άλλες εκδηλώσεις, προβολή στα social media και στο site της ταινίας, αναφορά στα δελτία τύπου, προβολή στο behind the scenes βίντεο αλλά κυρίως ανάδειξη του τόπου μας μέσα από τις σκηνές της ταινίας. 
Χαιρόμαστε γιατί με αυτό τον τρόπο το νησί μας θα παρουσιάζεται στην ταινία που θα αποτελέσει μέρος της ιστορίας του Σχολείου και θα είναι σημείο αναφοράς κυρίως για νέους αλλά και ανθρώπους κάθε ηλικίας που με αφορμή την ταινία, θα θελήσουν να ζήσουν τις διακοπές τους στην Τήνο.

Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας