Εμφανιζόμενη ανάρτηση

 

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

3ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2016

3ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2016
C:\Users\User\Documents\Λουκία\Εμπορικός Σύλλογος Τήνου\6}  Λογότυπα Εμπορικού Συλλόγου Τήνου\ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝΟΥ\ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.pdf (2).jpg

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου νιώθουμε πραγματικά περήφανοι για όλα αυτά που ζήσαμε αυτές τις τρεις μέρες της διοργάνωσης του 3ου TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2016 στις 10, 11 και 12 Ιουνίου 2016 με το pasta party, με τους αγώνες δρόμου και με την περιπατητική βόλτα στο μονοπάτι Εξώμβουργο – Ξυνάρα – Κτικάδος - Χώρα.
Το 3ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2016 είναι πλέον γεγονός για τρίτη  συνεχόμενη χρονιά. Στους φετινούς αγώνες συμμετείχαν 650 αθλητές από την Τήνο, από πολλά μέρη της Ελλάδας καθώς και του εξωτερικού (Ιταλοί, Άγγλοι, Πολωνοί, Γάλλοι), ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας. Οι αφίξεις στο νησί μας ήταν πολύ περισσότερες αφού οι αθλητές συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους και τους φίλους τους. ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ (Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου), ΑΘΛΗΤΕΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και ΧΟΡΗΓΟΙ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλοι, με δική τους ομολογία,
έμειναν και φέτος ενθουσιασμένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοργάνωση.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας ALL ABOUT RUNNING οι φετινοί αγώνες είχαν περίπου 35% αύξηση συμμετοχών από πέρυσι.
Οι αγώνες και οι εκδηλώσεις που έγιναν γύρω από αυτούς στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Το PASTA PARTY την Παρασκευή το βράδυ στο χωριό Κώμη, η διεξαγωγή των αγώνων και η τελετή λήξης των αγώνων που ακολούθησαν το Σάββατο καθώς και η περιπατητική βόλτα σε ένα από τα ομορφότερα μονοπάτια του νησιού μας (Εξώμβουργο – Ξυνάρα – Κτικάδος – Χώρα) έδειξαν σε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους τη φιλοξενία και την ομορφιά του τόπου μας και των κατοίκων του.
Οι αθλητές του ημιμαραθώνιου ξεκίνησαν από το θεατράκι στο Βωλάξ, διέσχισαν το Σκαλάδο, πέρασαν από τον Κρόκο και την Περάστρα, πέρασαν μέσα από το χωριό Κώμη, διέσχισαν την Καλλονή  και στη συνέχεια ακολουθώντας το οδικό δίκτυο, τερμάτισαν στη Χώρα, στην Πλατεία Παντανάσσης.
Οι αθλητές που πρώτευσαν στον ημιμαραθώνιο δέχθηκαν δώρα από το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βωλάξ, τον Προδρομικό Σύλλογο Σκαλάδου, τον Ενωτικό Σύλλογο Κώμης – Περάστρας – Μοναστηρίων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλονής – Καρκάδου. Οι αθλητές ομολόγησαν ότι είναι το μοναδικό μέρος όπου λαμβάνουν τόσα δώρα και ότι η φιλοξενία των Τηνιακών δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
  Το μετάλλιο των αγώνων από φέτος και στο εξής θα είναι πιστό αντίγραφο του μεταλλίου από τα ‘’ΤΗΝΙΑ 1895’’, γεγονός για το οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Τήνου που μας παραχώρησε την άδεια να το χρησιμοποιήσουμε. Το μετάλλιο απεικονίζει στην μπροστινή του όψη τον δρομέα – οπλίτη και στην πίσω όψη τον Ευαγγελισμό της Παναγίας. Σήμερα σώζονται μόνο δύο αυθεντικά μετάλλια.
Πάρα πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρόσφεραν ειδικές τιμές στην διαμονή, στην μετακίνηση, στο φαγητό, στην διασκέδαση, στα παραδοσιακά προϊόντα, στις αγορές από τα καταστήματα της τοπικής αγοράς.
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και η εκπομπή της VODAFONE ‘’READY BUSSINES :
ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ’’ με τον δημοσιογράφο και πιστό φίλο της Τήνου κ. ΝΙΚΟ ΥΠΟΦΑΝΤΗ και την ομάδα του κάλυψε όλους τους αγώνες και το pasta party. Η εκπομπή θα αφιερώσει έξι λεπτά τηλεοπτικού χρόνου την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 στις 13:00 στο 3ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2016. Επίσης, την Κυριακή 12 Ιουνίου στην εκπομπή ‘’GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ’’ παρουσιάστηκαν οι αγώνες σε ζωντανή μετάδοση.
Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένα είδος τουρισμού που ελάχιστα είχε απασχολήσει την Τήνο μέχρι τώρα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι, μετά και από τη φετινή διοργάνωση, η οποία εδραίωσε το TINOS RUNNING EXPERIENCE ως ένα μεγάλο ετήσιο αθλητικό γεγονός, θα πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να ανοίξουμε τις πύλες του νησιού μας σε αυτόν και να φροντίσουμε να τον καλλιεργήσουμε και να γίνουμε πόλος έλξης για αθλητές πολλών αθλημάτων και όχι μόνο δρομέων.
Το 3ο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2016 τελείωσε. Προχωράμε ακάθεκτοι για τη διοργάνωση του 4ου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2017, του οποίου ο μεγάλος αγώνας θα έχει  αφετηρία από το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Πύργου. Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι όλοι μαζί και ακόμη περισσότεροι από φέτος θα επιτύχουμε μία άψογη διοργάνωση.

Σας περιμένουμε του χρόνου
στις 10 Ιουνίου 2017
για το 4ο TINOS RUNNING EXPERIENCE.


Προσεχώς θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
           
     ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                       ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ
Share:

Σύστημα Διαδικτυακής Οικονομικής Πληροφόρησης Συναλλασσομένων

Ανακύκλωσε. Κέρδισε!

Προγράμματα Δήμου χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΠΥΔΗΤ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ

video: Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ

Categories

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Video: Συνεδριάσεις Δ..Σ

δημοτικο λιμενικο ταμειο τηνου - ανδρου

live camera Η πόλη της Τήνου από το Βίντσι

live camera Το λιμανι του πανορμου

Η κίνηση των πλοίων στο νησί μας